Хачапурі з сиром і кропом# 1 склянка кефіру,(я дала сметану),
# 1 яйце,
# 0,5 ч. ложка солі,
# 1 ч. ложка цукру,
# 1/2 ч. ложки соди (не гасити),
# 1 ст. ложка соняшникової олії,
і муки на око.Тісто має бути легеньке і вільне.
Хай тісто трошки постоїть, поки ви приготуєте начинку.Я всередину дала домашній сир,сіль і кріп.Розкачати паляничку ,всередину покласти сир,защіпити тісто ніби зробити торбинку і розкачувати з одного боку ,а потім з іншого.Має бути тоненька, чуть грубша,як на вареники.Жарити майже на сухій сковорідці,я лише чуть дала олійки як для налисників.Так змащувати на кожний хачапурі.
А найцікавіше ,як це все починалось.Ми зранку поснідали,і як діло дійшло до обіду,то виявилось,що нема хліба.Ну і я пішла глянути в інтернет,що би таке придумати на ходу.Цей рецепт я об"єднала з різних сайтів.І ви знаєте,шкодую,що так мало замісила,бо вже все з"їли.А тісто просто чудове,коли розкачуєте ,то пухирці аж лопаються під качалкою.І чим довше стоїть,то ще більше пухириться.Ви обов"язково це напечіть,це дуже смачно.