а я теж скоро позеленію... нехотячи вже кілька днів після шостої не їм, мінус 3 кг :) нині засмакувала мені бульбочка на парі зготована, а чоловіку насмажила цілу пательню :) а ще доїдаємо капусняк, завтра буду готувати тірамісу :) тільки треба ще забрати печиво савоярді (хоч буду знати, що воно таке...)
Дівчата,спекла своєму чоловікові торт в подарунок!)Він ж в мене Микола!!))прикрасила желе вишневим !!Так цікаво вийшло! Але фото скинути не можу!Чоловік картрідер забрав на роботу НУ, і як тепер до вечора дочекати!?)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Нетік,моя дитина не дає мені нудьгувати!!! І взагалі мої торти мені не дуже смакують!Люблю чужі пробувати
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Уляна, Миколайко має бути дууже щедрим і принести дуже багато подарунків такій господині!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
В нас сьогодні на столі торт "Палаючі серця" в розрізі!))
--------------------
lingrod,там нічого особливого!Три бісквітні коржі на 3 яйця!Один з какао і заварна кава,один з кисілем з чорниці до третього додала дуже трішки зеленого барвника,не думала,що такий колір буде і кокос!!))Маса з пудингу шоколадного ще додала 2 ч.л кави розведеної 2 ст.л коняку збила все з 2пачками масла.В прослойці вишні.
--------------------
Всіх вітаю зі святом! Мені св. Миколай приніс гляняні горщики, то приготувала солянку
А ще хочу подякувати Каті (gutka) за запечену скумбрію як запікати тут, додала ще розмарину зі спецій--смакота! А також Іриночці (lingrod) дякую за тортик "Корівка" рецепт тут. Ірусь, моя дітвора оцінила!