Привіт всім,хто завітав на цю сторіночку!!! Тут зможите побачити чудові ідеі тортика для чоловіка,або жінки!Еротичні тортики (SEXi),а також торти на серйозні дорослі теми:) якщо у вас є гарний тортик,який сюди підходить ,просимо показувати!!!
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
дівчатка я сьогодні з кавалером прийшла,ще добре не висох тому так блистить.на капелюсі верх знімається...3кг шоко-коржі-шоколадно пудинговий крем з чорним шоколадом,ММ мастика[attachment=51354]
Lusuchka Дозволю собі покритикувати:тортик гарний,рівненький,але груди тут губляться,увагу від них відвертають оті смужечки,може треба було зробити щось на зразок бюстгалтера,він би гарно підкреслив бюст.Це моя думка,без образ!
Всередині шоколадні коржі з пропиткою (сироп на основі ожинового джему), пудинговий крем. Вага 2,5кг. Сподобались мені сніжинки на червоному фоні (Дякую за ідею)