Привіт всім,хто завітав на цю сторіночку!!! Тут зможите побачити чудові ідеі тортика для чоловіка,або жінки!Еротичні тортики (SEXi),а також торти на серйозні дорослі теми:) якщо у вас є гарний тортик,який сюди підходить ,просимо показувати!!!
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Все ідеально, на 5+ , ДУЖЕ СПОДОБАВСЯ ТОРТИК - маєш до тих тортів відчуття, бо зробила і еротично і пристойно. Той оранжевий колір- просто бомба , мені такий завжди подобався, але тяжко його зробити( ну мені принаймі... ) - Христина, підкажи , будь ласка, той оранжевий зверху кандуріном чи чимось іншим покритий ? Тортик вийшов в тебе прекрасний і стильний, як і всі твоі тортики.
Христина, підкажи , будь ласка, той оранжевий зверху кандуріном чи чимось іншим покритий ?
Привіт! Дякую за такі приємні слова!!!! Тільки тортик не оранжевий я робила червоний)) і затушувала золотим кандуріном. І таке поєднання дало оранжевий колір! + купила новий "модний" фотік, а там тих режимів... і торт вийшов оранжевий) Ось для порівняння ще одне фото) Вибачаюсь, що кидаю так багато фото
Все рівно гарний і колір класний , зато на 2гій фотці добре видно як вдало ти приспособила ті буси з пластикового молду 9мм (знизу), чогоя ніяк зробити не можу.
Привіт всім! Приймайте тортик "Груди" , всередині"модний", ММ, ММ=чуть ЖМ, вага приблизно3 кг(йшов у подарунок).Виставляю 2 фотки,вибачаюсь зразу за "обнаженність". бо мені більше сподобалось без бюстгалтера.Намудрувала трохи, бо робила ліфчик з стрічкою(щоб еротично...) і так,щоб можна було зняти і"помацати".... А стрічка все таки прорвала всю мастику, так що й доверху вже не дошнурувала. Треба було робити такий бюстгалтер ,як на тортику Христини, а щось не додумалась . Так що пришлось нашвидкоруч зубочистками кріпити і зверху"пімпочки". Шкода трохи, бо вже оголена буде з дирочками , не так естетично...
нінок, класний тортик, мені перший варіант теж більше подобається, ну вже дуже натурально в тебе вийшло))) А вирівнювання, то просто загледіння, молодець!!!
О , велике дякую. Ще один такий собі"секретик" натуральності- той природній блиск то є мій любимий кандурін(тут білий). Коли на суху охолоджену мастику його наносиш(я просто легенько "піддуваю")і розтираю швидко -то звявляється такий непоганий ефект .Воно і в дійсності так цікаво і натурально виглядало - так що може кому такий спосіб з кандуріном пригодиться.