Привіт всім,хто завітав на цю сторіночку!!! Тут зможите побачити чудові ідеі тортика для чоловіка,або жінки!Еротичні тортики (SEXi),а також торти на серйозні дорослі теми:) якщо у вас є гарний тортик,який сюди підходить ,просимо показувати!!!
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Певно мами тих хлопців теж в шоці))))))) Звичайно, якщо знають про такий подарунок.. Робота класна... але ж то ніби ще діти... трохи певно ранувато, чи то я якась така старомодна?))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Ай-смішні ви )) Домовлялись зі мною по телефону-дівчачий голос,вік не визначиш...Привезли аванс чоловік із жінкою і ,коли стали говорити про серединку торта,мама каже : "Щось таке,щоб діти могли їсти,бо то для дітей торт",а коли побачили мою реакцію (очі мої все мене видають),тато зразу каже,що то для одинадцятикласників. Так що батьки в курсі,вони і забирали той торт. Отже,дівчата,з вашою допомогою,чи без неї- діти в курсі )))
Натонька,ти не старомодна,ти книжку ЯКУ дитині купила,а до 11 класу то ти будеш простіше до всього ставитися. Дякую,дівчаточка,за коменти і похвалу. Світ змінюється і нічого з тим не зробиш,а ми ще просто з вісімдесятих ))-люблю той серіал.)))
galalviv, Ти думаєш їй та книжка інтересна була? Ще дотепер не можу випитатись, чи прочитала всю чи нє))) Так що моя ше маленька поки Знаєш, як згадати які думки були в 11 класі, то мені вже не дивно тепер)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт