Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
І взагалі останні мої два торти зроблені з нашими украсівськими барвниками, тільки чорний колір з гелевим барвником.
Та , та , Мартуню- я вже пару раз до украсівських верталась(жовтий і червоний , деколи зелений кольорів) , а просто деколи спішиш та й хапаєшся за гелевий, бо наші треба розвести, настояти трошки і я ще через бінтик чи марлю проціджую...Деколи і наші непогані , хоч не мають широкоі палітри кольорів , а поверху малювати - мені теж не особо подобається "таке діло", бо потім як ті діти з тими руками , з тими кольоровими язиками...йой...
я вже пару раз до украсівських верталась(жовтий і червоний , деколи зелений кольорів) ,
Я бачу, що наш жовтий і червоний дають взагалі те саме забарвлення, що дорогий барвник гелевий, так, що можна працювати і з тими барвниками. Я недавно на Краківському накупила собі звичайнісіньких барвників і зараз їх використовую, і ними задоволена
бо потім як ті діти з тими руками , з тими кольоровими язиками...йой...
а я дівчата як робила для малого смішарики то на другий день побачила що в дітей не тільки язики кольорові... от тепер думаю,що краще коли менше барвника і колір не такий яскравий,бо дітей не можливо переконати що фігурки не можна їсти
Вага 2 кг, всередині Романтик, покрито ММ. Скільки вже машин переробила, а ніяк не можу їх до ладу довести, щоб дійсно гарно було . Напевно вже і не навчусь
Машинка Як робила, то зовсім не так її уявляла, а воно вийшло щось таке смішне коржі - бисквітний з маком і шоколадний, крем сметанковий , ананаси. ММ.