Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Volo-shka, в тебе чудові машинки. але хочу запитати: чим ти створюєш опуклі форми?
Нетік, дякую;) ти маєш на увазі, що капот і крила такі кругленькі? та то кондитерська картошка із обрізків:) Крему трохи домішала, приліпила, і добре охолодила, а тоді вже можна і вирівнювати:)
це моя перша машинка і взагалі перший торт прикрашений мастікою. оцінюйте це ж все завдяки вам!!!!!!!!!!!! велике всім спасибі, бо без вас нічого б не вийшло. всередині польробсон.
це моя перша машинка і взагалі перший торт прикрашений мастікою.
як для першого разу, то це дуже добре, а для машинки тим більше. Молодець. Вирівняла добре, ще тільки треба краще відшліфувати від пудри і видно трохи вологіші місця де наклеєні деталі. Можна було тоді всю машинку змазати горілкою злегка, щоб вирівняти тон. Не ображайся, підказую, щоб надалі легше було, наші майстрині ще підкажуть щось. А так молодчина, початок покладено
ще тільки треба краще відшліфувати від пудри і видно трохи вологіші місця де наклеєні деталі
я потім так і зробила, все замазала горілкою, то просто фото зроблене завчасно. я не ображаюсь, а навпаки дуже рада за пораду, зі сторони завжди краще видно недоліки!