Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Вага 3,5 кг. До оригіналу дуже далеко моїй машині, такий собі "намёк" на Шкоду. Мастика погано замісилася, з грудочками пудри була, хоча просіваю завжди, не знаю як то так получилося. Трохи намучилася з тим тортом, ледво його зліпила, тоті бамбери, капот. Всередині шахматний пляцок+крем Шарлот.
Дуже гарний Маквін. А чим ти робиш сліди капота і вікон. Бо я на своїй білі машині робила роликом(тим білим, що має три різні колесика) , але воно постійно розходилося, десять раз мусіла робити.
я перший раз так виділила вікна, зробила таким стеком від інструментів мастичних ( в мене він рожевого кольору, а всі решта зеленого, замовляла на Хлібопічці). Я думаю, що якщо немає, то можна і тупим ножем зробити, головне, щоб не прорізати мастику.
ДУЖЕ ГАРНИЙ ТОРТИК , ідеальний! Акуратний , рівненький і стильний. Як щось - то скопіюю в тебе , Мартусю, бо дуже сподобався той перед з жовтим логотипом і бока.Бо я фарбую сухими- а потім буває "непонятно що..." Колір суперовий - підкажи , яка фарба? І я теж ті "прорізи" роблю ножом, тіко акуратно треба...
Мастика погано замісилася, з грудочками пудри була, хоча просіваю завжди, не знаю як то так получилося. Трохи намучилася з тим тортом
Може , трошки загарячі мармишки були- тоді навіть просіяна пудра схопиться всередині маленькими грудочками і не розімнеться. Якщо таке стається( а в мене було пару раз)- краще переробляйте, бо то буде нездала мастика, вона добре не потягнеться і ті крупинки буде видно.
А з фарбою я вирішила поексперементувати, бо надоїло фарбувати Маквінів зверху. Вбухала багато нашого украсівського червоного барвника і трішечки малинового. Подумала, як не вийде, то перероблю , на мій великий подив торт навіть накрила без проблем (бо переважно з такою кількістю барвника мастика дуже кришеться). І взагалі останні мої два торти зроблені з нашими украсівськими барвниками, тільки чорний колір з гелевим барвником.