Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Гарна машинка і не смішна, а просто весела і позитивна І дууууже гарний та насичений колір
Цитата: нінок
Дівчатка, приймайте Маквіна 1
Теж гарненький та акуратний Маквін , тріщин я ніяких теж не бачу. На рахунок блискавок, то молодець, що не розгубилася і знайшла вихід з ситуації , єдине до чого можна придертися, то це те, що вони більш схожі на стрілочки ніж на блискавки. Але хто то знає, може то так задумано.
Цитата: Yatsan
Моя перша машинка
Як на першу, то машинка просто супер! А на майбутнє дозволю собі дати одну маленьку пораду, як на мене, то краще буде, коли між верхньою і нижньою частинами перехід буде плавнішим.
Колір робила кандурін з горілкою - Musya , 2 прости засранку", бо за колір подякувала тільки Galalviv а тебе й не вспомнила, хоч ти мені теж
Ну ти прикалістка я дуже ображаюсь ....все добре ,виставляю свого ТОРТ"Маквін-2" вага 2.6 кг,клас. бісквіт,вершково-карамельне суфле,вершково-ванільне суфле,фрукти асорті,молочна мастика. Жанеточко,рецепти суфле напишу на днях,бо муж не дає сидіти в компі,сьогодні його день....
musya, Машинка суперова Мене теж цікавлять рецепти суфле, а ще більше як ви його втиснули в ту машинку, що воно не порозтікалось, тут ж форму треба вирізати
Плюсик більше сьогодні, нажаль,не ставиться,тому напишу тут. musya я просто любуюся усіма твоїми машинками. Як завжди, все зі смаком, гарні кольори, акуратні, ну і навіть не сумніваюся смачнющі! Молодець!
єдине до чого можна придертися, то це те, що вони більш схожі на стрілочки ніж на блискавки. Але хто то знає, може то так задумано.
То точно , мені чоловік те саме сказав. То так не задумано , тріснуло вже наприкінці роботи, коли розмальовувала перід, почала вирізати блискавки- а воно ніяк , то грубі , то криві, то ще щось... Ніч глибока вже наступала- то ручки вже робили непонятно що , то так лишила . Дівчатка , у всіх машинки гарні , молодці!Ну , Musya то взагалі- "Спец по машинкам", такий акуратний маквінчик вийшов.