Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Машинка ідеальна!!!вирівняно дуже гарно.(коли вже я навчуся вирівнювати тортики,а то ніяк не можу дійти до розуму як це робити ).А колір який класний.У вас з кожним разом тортики все кращі і кращі...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
А колір який класний.У вас з кожним разом тортики все кращі і кращі...
До мене на ти, будь ласка, ще не роби з мене взрослу тьотю , не хочу , бо буду плакати. Колір робила кандурін з горілкою - Musya , 2 прости засранку", бо за колір подякувала тільки Galalviv а тебе й не вспомнила, хоч ти мені теж про колір гарно розяснила. Амнезія підвела. Дівчатка, приймайте Маквіна 1 , ставлю 2 фотки , дам коментар чому. Бісквіт , крем пудинговий заварний +додала марскапоне+трохи масла +персики, ММ(купована), вага3 кг.
Тепер 2га фотка, бо тут видно ,що мастика на боці потріскалась дрібненько , а на переді то ледь не тріщинка. На капоті мусіла приліпити ті 2 молніі , "які не особо там взагалі", бо там трісла мастика на 2 см.То купована Петінніс, вроді Волошка писала , що не очень та мастика - тепер і я впевнилась. Якщо з нею працювати -то дуже швидко.перший раз іі пробувала (той язик з губами) - супер пішло, все о.к , а цей раз капец просто.Поки малювала , протирала- то перед мало не розповзя.Вибачте за довге "причітаніє"- може комусь згодиться і такий досвід.
А колір який класний.У вас з кожним разом тортики все кращі і кращі...
До мене на ти, будь ласка, ще не роби з мене взрослу тьотю , не хочу , бо буду плакати. Колір робила кандурін з горілкою - Musya , "прости засранку", бо за колір подякувала тільки Galalviv а тебе й не вспомнила, хоч ти мені теж про колір гарно розяснила. Амнезія підвела. Дівчатка, приймайте Маквіна 1 , ставлю 2 фотки , дам коментар чому. Бісквіт , крем пудинговий заварний +додала марскапоне+трохи масла +персики, ММ(купована), вага3 кг.
Тепер 2га фотка, бо тут видно ,що мастика на боці потріскалась дрібненько , а на переді то ледь не тріщинка. На капоті мусіла приліпити ті 2 молніі , "які не особо там взагалі", бо там трісла мастика на 4-5см.То купована Петінніс, вроді Волошка писала , що не очень та мастика - тепер і я впевнилась. Якщо з нею працювати -то дуже швидко.перший раз іі пробувала (той язик з губами) - супер пішло, все о.к , а цей раз капец просто.Поки малювала , протирала- то перед мало не розповзя.Вибачте за довге "причітаніє"- може комусь згодиться і такий досвід.