Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Гарний тортик , кольора хороші і рівненький. Сильно Нінка не бий , бо маю трохи часу і пишу сьогодні "як пісатель" кругом - зробила би тонші всі червоні деталі на рушнику , щоб обємно так не виглядали+ трошки по них чорним пройшлась, ну вже щоб зовсім на вишивку було схоже( хоч, молодчинка , ти класно придумала, щоб не тратити часу ). Іможе би все таки форму круглу для торта робила би- так би квіткова композиція "виграшніше " дивилась би. Отака , я сьогодні поганка(мухомор)... Сам тортик класний і квіткова композиція красива.Молодець!
Так захотіли клієнти, замовляли для старости, казали, що прямокутний легше нести. Звичайно, що круглий було б краще, але не все від мене залежить.
Я ще й так подумала, що певно клієнти замовили ... Але вже так докупи написала, я знаю , що в любому випадку(навіть як торт гарний) -критику чи зауваження слухати не особо приємно, але "то мус" . Бо , повторюсь- я уважніше відношусь до тортиків, які печуть на замовлення, бо сама така і тепер клієнт пішов вимогливий, маємо бути "на висоті", і не тільки для них , а в першу чергу -для себе, бо ми є "КЛАСНІ ДЄВЧЬОНКІ "(вкотре вибачте за рос.)
Тортик дуже гарний,в однокласниках,де ти його тримаєш-взагалі супер!!! Взагалі усі твої тортики дуже акуратні,витримані і красиві.
Цитата: Natalyadiva
Орхідеї фаленопсис на торті
Тільки напишу дещо про квіти.Я не велика майстриня і науки відповідної не проходила,але страдаю тими квітами і дуже багато фоток переглядаю.Чомусь багато хто(особливо у нас на форумі) робить їм таку серединку круглу і товсту,а в них такої і близько нема.Ось жива квітка бачиш,там зверху над тією серединкою є зовсім маленька "пімпочка"(вже вибачайте,не знаю як вона називається),а всередині,там де у тебе той "горошок",зовсім манюсінькій "язичок".І пелюстки,оті два широких заблизько між собою,практично з"єднані.І ще краї пелюсток я б прокатала більше,щоб зробити їх тоншими.
Я не велика майстриня і науки відповідної не проходила,але страдаю тими квітами
То все дурниці про "науку відповідну" , може я неправа, дівчатка то ніц особистого- просто я так думаю. Наука то добре, то не пошкодить , допоможе , але то НЕ Є ОСНОВА.Чого пишу , бо вже остатньо ми зачасто піднімаємо тему - хто там вчився , хто самоучка. Ми майже всі самоучки і " декретні мамаші", а ото що ти тими квітами дійсно страдаєш- то точно приведе тебе до хороших результатів.Я "тьотка трохи взросла" , трохи бачила всякого, якщо людина має мету , трудолюбість і таланту (хоч трохи або іскру) - все вийде обовязково.
Цитата: Natalyadiva
Весільний торт з лебедями і орхідеями
Тортик гарний , акуратний , лебеді непогані , а про орхідеі вже нам Галюня розтулмачила, ну я таких і як Natalyadivа не зроблю... Квіти вийшли ніжні і з гарною текстурою.
бачиш,там зверху над тією серединкою є зовсім маленька "пімпочка"(вже вибачайте,не знаю як вона називається),а всередині,там де у тебе той "горошок",зовсім манюсінькій "язичок".І пелюстки,оті два широких заблизько між собою,практично з"єднані.І ще краї пелюсток я б прокатала більше,щоб зробити їх тоншими.
Галю, я сама знаю, що мої орхідеї далекі від оригіналу. Зате дякую за поради та зауваження. Я формочок не маю. Знайшла такий МК без формочок, по ньому і робила. Наступні орхідеї може будуть кращі.