Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
нетік, ну що сказати краса та й годі, торт такий вишуканий і романтичний, його хочеться розглядати і милуватися. Мені теж більше сподобався торт без троянд і банта. Можливо якщо обмежитися тільки бантом і трьома верхніми трояндами було б краще.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Красота, мені чисто білий сподобався, але з квітами краще , якщо не давати туди бантика, а просто квіти. А так, Супер!!! Я б такого ніколи не зробила, тому любуюсь вашими тортиками.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
нетік, твої торти чудові, особливо чисто білий, а рожеві троянди дуже гарні. Ох вже ці замовники, їм би чим побільше було б наліплено на торті, і квіточки , і рюшечки, і бантики , і всього потрошки...
нетік, мені більше сподобалось без троянд,вони там як п*яте колесо до воза, дуже вже всього багато,а так простенько і зі смаком, малюнок айсінгом чистий і акуратний , нічого лишнього, так навіть більше на весільний схожий, ніби сукенка молодої, одне слово отой кращий
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дякую дівчата всім за коментарі, без них нікуди не підеш, хіба вниз...а нам рости треба... Ну клієнти мають свій смак і мусим під їх бажання підстроюватись....
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!