Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Весільні торти!, Тут показуємо весільні тортики!!!
мари4ка
18 жовтня 2010 00:26
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


Перейти на початок сторінки
Свєтік
29 листопада 2011 10:50
Повідомлення #321


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Торт з польовими квiтами.Вага 9 кг.Поль Робсон, Симфонiя, Фруктовий
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
29 листопада 2011 11:07
Повідомлення #322


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Надiйка Богдан
А вони не осідають ?!

Відповім за Лорі)
Яруси поставлені один на один не сідають - випробувано на 18 кг. торті)))
Треба тільки правильно розмістити, і звичайно не ставити важкий хрещатий яр на звичайний бісквіт чи пташине молоко)))
У мене був торт повністю із пташиного молока вагою 12 кг. Їхав до весілля 50 км. - все благополучно доїхало, витримало 1-ший весільний день, і на другий було благополучно з"їдено))))

Свєтік, красивий торт :winked: , майстерно зроблені маки, волошки і колосочки :winked:
Та на мою думку потрібно трішки більшу різницю між ярусами робити, або ж зверху ще один менший ярус. Якщо раптом у тебе немає форми, то я пристосувала для цього сито металеве звичайнісіньке, вистеляю папером, наливаю тісто і печу))) Або ж ще меншого діаметру - взяла у магазині велику жестяну банку консервованих персиків))) У ній також гарно випікається)))) (пробач, якщо мої поради зайві)))))
Перейти на початок сторінки
Свєтік
29 листопада 2011 13:35
Повідомлення #323


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Volo-shka,
наталька,дякую!
Цитата: Volo-shka
(пробач, якщо мої поради зайві)))))

ти ж знаеш, що я тобi дуже вдячна за цiннi поради. Ще раз дякую! :belay:
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
29 листопада 2011 14:33
Повідомлення #324


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Volo-shka
я пристосувала для цього сито металеве звичайнісіньке,

Величезне спасибі за ідею, як випікати маленькі коржі, а то вже замучила чоловіка з проханнями щоб поробив малесенькі форми.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 листопада 2011 22:24
Повідомлення #325


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Весільний З лебедями і каллами,

вага 7,5 кг, в середині шоколадні коржі пудинговий крем+вишні
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 листопада 2011 22:28
Повідомлення #326


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Торт з малиновими лєнтами і орхідеями,
Перейти на початок сторінки
Надiйка Богдан
30 листопада 2011 00:15
Повідомлення #327


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Марічка ! Торти дуже гарні ! Подобається що робиш все акуратно. Мені особливо гарний з малиновою лєнтою. Скажи - з якої мастики робиш орхідеї ?
Перейти на початок сторінки
мари4ка
30 листопада 2011 09:30
Повідомлення #328


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Дівчатка! ДЯКУЮ всім за хороші слова!!! Мені насправді дуже приємно!!! :a0a:


Цитата: Надiйка Богдан
Скажи - з якої мастики робиш орхідеї ?

З мармишкової,тільки трохи тугіше її підмішую.
Перейти на початок сторінки
gaveliya
30 листопада 2011 23:06
Повідомлення #329


Молода господинька
  • 34

Репутація: 251
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 50
Реєстрація: 26.02.2011

ICQ:--

Бали: 633
мої весільні тортики
З орхідеями. Вага 16кг.

Чемодани. Вага 17кг. Фігурки ліпила вперше))))))
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
1 грудня 2011 07:50
Повідомлення #330


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: gaveliya
мої весільні тортики

Краса неймовірна. Дуже сподобались орхідеї. І ліплення молодят - також вище всяких похвал :winked:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 17:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100