Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
vika
27 листопада 2012 08:21
Повідомлення #451


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: нетік
Торт "FERRERO ROSHE"
- тортик супер!!!
Перейти на початок сторінки
Іванка
27 листопада 2012 13:28
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: нетік
Торт "FERRERO ROSHE"

ОООх який тортик !!!! :winked: Шоколадний креммм,лісові горішки смакота!!!
А у корж йде варене чи сире зг молоко?
Перейти на початок сторінки
нетік
27 листопада 2012 13:41
Повідомлення #453


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Іванка
А у корж йде варене чи сире зг молоко?
сира згущонка...
Дякую всім за коментарі!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Іванка
27 листопада 2012 13:50
Повідомлення #454


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: нетік
сира згущонка...
Дякую всім за коментарі!!!

Рецепт вартий уваги! :smile:
Якщо йде сира згущонка то чи не забагато сметани?
Перейти на початок сторінки
нетік
27 листопада 2012 13:57
Повідомлення #455


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Іванка,
все добре розраховано!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
кечамут
9 грудня 2012 21:34
Повідомлення #456


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 27
Реєстрація: 21.09.2012

ICQ:--

Бали: 102
нетік,
Добрий день! Я знаю трішки інший рецепт дуже смакота. Збиваємо пів.літр. сметану з цукром. 1. Кладемо вафлю, змащюємо кремом на верх прикладаємо іншу постоє 10хв., щоб можна було закрутити. 2.Кладемо банан, звернули і поляли шоколадом- бомба ракета. Спробуйте. З пів.літр. сметани виходить 2 рулета.http://dreamfood.com.ua/forum/topic_3665/1#post-118449

Повідомлення відредагував кечамут - 9 грудня 2012 21:39
Перейти на початок сторінки
нетік
17 грудня 2012 21:22
Повідомлення #457


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Сирник з маком і яблуками.

форма 25/35
тісто:
250 грам маргарини
3 стакани муки
1 стакан цукру
1 стакан сметани
1ст ложка розпушувача
2 яйця
Замісити тісто і розкласти на дві бляшки. Одну поставити пекти при температурі 200 градусів на 20-25 хвилин. (це пустий корж). На іншу накласти мак, потім сир і пекти при 180 градусах приблизно 1год 20хв.

Мак:
200 грам маку
2 яйця
0,5стакана цукру
1 ст ложка крохмалю
Мак запарити і втерти в макітрі додаючи все інше. Тоді викласти на тісто.

Сир:
1кг сиру
6 яєць
1 пудинг
1стакан цукру
0,5стакана сметани
Сир збити у блендері (чи перемолоти), додати цукор, жовтки, сметану, вимішати. Тоді додати пудинг, а в кінці збиті білки. Вимішати і викласти на мак. пекти, готовий корж остудити, викласти на нього яблука.

Яблука:
1-1,5кг яблук
100-150грам води
1 галяретка червоного кольору
Яблука почистити і порізати на куски. Додати воду і цукор. Варити на малому вогні до легкого розварювання...в мене варились приблизно 15хвилин (то залежить від сорту яблук). Тоді виключити і одразу всипати галяретку і добре розмішати до повного розчинення галяретки. Поставити щоб підстигло. Тодівикласти на сир і накрити пустим коржом, полити шоколадом.

Рецепт від колеги по роботі.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
17 грудня 2012 21:29
Повідомлення #458


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталочко, сирник смакота, дуже гарний в розрізі, яблучний прошарок гарно відбиває!!!!!!! :winked: :amam:
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
17 грудня 2012 23:47
Повідомлення #459


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Нетік, така гарна трійка рецептів прикрасить святковий стіл та потішить гостей.Дякую.Бажаю натхнення та кохання.

Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 20:47
Перейти на початок сторінки
роксана
18 грудня 2012 11:29
Повідомлення #460


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
склалося враження що верхній на яблуках корж бішкоптовий
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 52
Гостей: 48
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100