нетік, а можна зробити такий лікерчик з якоїсь іншої ягоди? Ти тільки не думай, що я якась "галя балувана", просто мама мене в дитинстві частенько лікувала варенням з бузини. То мабуть переїла. А рецепт дуже сподобався!!!
Повідомлення відредагував Pito4ka - 31 серпня 2011 23:55
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
є дуже простий: сливи скласти у 3-літрову банку, залити горілкою і настоювати 6 тижнів. Потім процідити і добавити 1л цукру. От і все!!! Та останнім часом чомусь її нероблю, мабуть через брак сливок.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
на тісто: 5 яєць 250 гр цукру 250 гр муки 5 великих яблук на поливку: 4 білки 200 гр цукру
Для тіста збити білки з цукром, додати муку і жовтки, легенько вимішати і викласти у форму. Зверху розкласти порізані на кусочки яблука. Тоді збити білки з цукром і полити по яблуках. Пекти при температурі 180 приблизно 40хвилин. дуже ніжний смак.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Картоплю добре помити, обсушити, поколоти в кількох місцях виделкою, розкласти на бляшку і поставити пекти при температурі 200 градусів 45-50 хвилин. Цибулю нарізати кубиками, підсмажити. Додати терту моркву і трошки протушити. додати фарш і готувати до напівготовності. Картоплю витягнути з духовки, зрізати легенько кришечку, вибрати серединку (залишаючи трохи стінки) і ту м"якоть покласти до фаршу, протушити і накласти у картоплини. Ставити у духовку на 20 хвилин. Витягнути, притрусити потертим сиром і в духовку ще на 2-3 хвилини.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Наталочко!!! Дуже гарний рецепт і фото ...таке апетитне,що картопелька пахне мені через монітор!!Який аромат,ммм! Просто,швидко і надзвичайно смачно!! Буду готувати,дякую за Твої прекрасні ідеї і невичерпну фантазію!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 5 жовтня 2011 20:40
Какао розмішати з цукром і додати до води, 1ст молока. Поставити кип"ятити. Під час кипіння влити розведений у 1/2 ст холодного молока крохмаль, весь час помішуючи.Коли закипить. зняти з вогню, розляти у склянки і охолодити. З білків, 2 ст. л цукру, ваніліну збити піну і перед подачею на стіл покласти на охолоджений кисіль. Рецепт Дарі Цвек "Солодке печиво"
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!