Іриночко моя, з Днем народження! Спасибі тобі за те, що ти є в моїм житті! Що своєю добротою, своєю енергією, своїм почуттям гумору ти наповнюєш прекрасний віртуал під назвою "Дрімфуд". Що твої щирість і порядність роблять цей світ чистішим і красивішим ! Хай життя нагороджує тебе за твоє ніжне серце і чисту душу кожного дня. Бажаю тобі приємних подій, незабутніх вражень и казкових пригод!
Іринко, вітаю з Днем народження! Хай світ усміхнеться своєю красою, Хай серденько вмиється щастя росою... В прозорих світанках хай світяться мрії, В душі хай гніздечко звиває надія. Хай ніжність солодка наповнює груди, І поруч Коханий з тобою хай буде... Хай Божа долоня тебе захищає, І теплими зливами щедро вінчає. Хай сповнена доля буде добротою, ...хай світ усміхнеться своєю красою..
Дорога Ірусю, набажали тобі тут багато і всього і дай Бог, щоб всі ці побажання збулися. Людей, які щось значать у твоєму житті вітати непросто. Це як у того пса, що всередині багато а сказати не годен ))))Хочеться сказати так багато, хочеться, щоб все у тебе було добре...а як передати це все тут? Ми усі хочемо бути потрібними в цьому житті. Потрібними комусь або, щоб потребували нас. Єдина умова у таких відносинах – це слово “щиро”. Щоб згадували не тоді, коли треба позичити гроші. Телефонували не у моменти, коли необхідно вирішити питання. І тільки відчуваючи щиру потрібність комусь розумієш, що твоє життя, хоч і схоже на мільярди інших, але має конкретну людину, якій ти по-справжньому потрібен…Ти - наше дрімфудівське сонечко, невтомна трудівниця, жартунка і де тільки береш час і сили? Не знаю як там кому, а для мене ти стимул, зразок як потрібно жити і виживати у цьому француватому світі. Будь здоровенька, будь щаслива і знай - ТИ ДУЖЕ ПОТРІБНА НАШОМУ ФОРУМУ, НАШІЙ СПІЛЬНОТІ.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Вітаю Тебе з Днем Народження, бажаю Тобі нескінченної наснаги, миру, любові, бути оточеною найріднішими та близькими Тобі людьми, отримувати від кожного дня нові, цікаві події та корисний, позитивний досвід! Дякую Тобі за рецепти, увагу, за яскраві, феєричні та апетитні фото страв
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дівчатонька,аж сьогодні нагадалась, що в мене було день народження і прочитала ваші привітання - безмежно велике дякую за теплі слова і щирі побажання!!!
Дуже велике дякую Натоньці за сайт, на якому я знайшла так багато друзів і однодумців, і де я можу написати все, що думаю, читаю, дивлюся, і, безперечно, готую! Тут завжди можна знайти натхнення і підняти настрій (якщо він впавший, як барометр у погану погоду ). Дякую за те, що ви є!!!