Ірочко! Вітаю з Днем народження!!!! Ти прекрасна людина, чудова мама, талановита і креативна господиня!!!! Бажаю тобі, крім традиційних здоров"я, щастя, кохання, достатку і т. д., ніколи не втрачати тої жаги до пізнання, яка у тебе є. Многая літа!!!!!
Ірусику! Вітаю щиро-щиро з прекрасним святом! Бажаю тобі кожного-кожнісінького дня бути щасливою! Щасливою безмежно! Щоб очі світились радістю та в душі було неймовірне піднесення! Нехай в тебе буде все получатись, за що б ти не взялась! А ти любиш всяке нове)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів,планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих. Здоров"я Тобі і Твоїй сім"ї.
З днем народження тебе я вітаю! Будь веселою, щасливою завжди. І ще всією душею бажаю, Щоб не знала ніколи біди , Щоб щастя, як сонце світило, Щоб цвіла ти під ним, як весна, Щоб завжди ти здоровою була, Щоб була ти завжди молода.
Іруся ! Від усієї душі вітаю з Днем народження! Бажаю бути щасливою,коханою,єдиною і жаданою!!Хай буде довгим Твій життєвий шлях, Хай не турбують лихо і нещастя! І журавлі на крилах принесуть Все те, що люди називають щастям!!