З Днем Народження!!! Хай Ваше життя буде насичене солодкими, позитивними подіями, незабутніми, веселими моментами, яскравими спогадами!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Дорога наша Іриночко!!! Щиро вітаю Тебе з Днем народження!!! Хай кожен день буде таким сонячним і безхмарним,як сьогодні,в серці розквітає радість, а душа хай співає від щастя!!!Кохання Тобі ,поцілунків фортуни,втілення задумів у реальність і зорепаду здійснення мрій!!!Щоб Твій коханий кожного ранку будив Тебе ніжним поцілунком і солодко шепотів :"Я люблю Тебе"... Від усмішки твоєї сніг розтане, Від сміху – в небі райдуга займеться, Від твого суму тихим плесом стане Гірська ріка, що у Карпатах в'ється. Від подиху твого задухмяніє Та квітка, що зів'яла на морозі, Твій дотик зцілить того, хто хворіє І заспокоїть того, хто в тривозі. Твій голос - наче пісня на світанні, Як вітерець легка твоя хода, Твої вуста звабливі і жадані Для мене, як для спраглого вода… Твій докір – невагомий, як сніжинка, Що тихо прилетіла з висоти… Ти – жінка, ти – кохана жінка, Так є. І буде хай завжди!!!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
[b]Твій День народження прийшов, А це таке важливе свято! Нехай несе i радість, і любов, І щирих привітань багато. Зорю найкращу з усіх зір І квітів шелест, й пісню ночі, У своє щастя Ти повір – І матимеш усе, що хочеш! Тож хай в буденному житті У тебе завжди буде свято, У гості хай ідуть лиш ті, Кого стрічаєш ти завзято. Хай друзів вірнеє плече Підтримує в скрутну хвилину, Ріка удачі хай тече В твою життєвую долину. Хай родить успіх в ній щодня, Хай здійснюються творчі плани І хай підтримує рідня, І будь завжди- завжди кохана!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)