Цитата: мари4ка
Але це все було до першого уроку з водіння,коли інструктор нічого не пояснюючи,тільки нагадав де гас,а де гальма і де передачі переключаються,посадив мене за кермо
Аналогічно. Я собі гонорово приходжу на перший урок водіння, а інструктор сидить на місці пасажира і ласково вказує мені на місце водія.
У мене шок. Я ж собі думала, що як мінімум 2 уроки мені будуть показувати де яка педалька знаходиться і коли та нащо її тиснути, а тут... Та екзамени з водіння здала з першого разу на відмінно. Пригадується, інструктор говорив, що треба йому веб-камеру прилаштувати у авто, а після того як учень здасть на права, показувати то "кіно". Бо він без сміху не може дивитись на перші уроки учнів, коли ті голови тягнуть у перед як гусаки і на кожному перехресті приповідають( щоб з першого разу рушити з місця
)
Цитата: Маруся
Але всім раджу що найкраще займатись з інструктором, бо свої то можуть собі дозволити вільну мову на рахунок того що куди ти дивишся, ну і подібні але більш жахливі викиди
Цілком згідна. Мій чоловік "вчив" мене 3 роки. Я вже було думала, що ніц з того не буде, що в мене ноги не з того місця ростуть, а тут з інструктором і рушила з першого разу (ну майже
)і мотор машини відчуваю. Одним словом - обдарована