Робиться вона так : Просіяти 185 г цукрової пудри, додати 1 ч. л. вершкового масла кімнатної температури та 1-2 ст. ложки води або молока. Добре все перемішати до однорідної маси і вилити на торт, розрівняти.
щось не зовсім розумію від чого така глазур застигає? від ложки масла?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Славочка, дякую. все занотовую. на вигляд ніби просто і швидко
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого