Торт "Метелик" (це я випробовувала форму, що отримала як приз за третє місце у конкурсі) Тортик для домашнього поїдання - чоловік вмовив спекти його улюблений Празький:)
Торт Дитячий (на замовлення) Всередині Шоколадний від Натоньки.
ТОртик "У дворі" для хлопчика 3-х років. Всередині Поль Робсон.
Торт "Рожеві ромашки" (Поль Робсон)
Відкрила для себе глазур-глясе (нею покриті обидва торти) - класна штука, для тих хто не любить мастики і шоколаду. Та й виглядає святково.
Робиться вона так : Просіяти 185 г цукрової пудри, додати 1 ч. л. вершкового масла кімнатної температури та 1-2 ст. ложки води або молока. Добре все перемішати до однорідної маси і вилити на торт, розрівняти. Поки ще глазур не затверділа можна пофарбувати частину її у інший колір і намалювати якісь візерунки. Рецепт із книги J.Price "Прикрашання тортів" (в інеті найшла). Виходить дуже смачна цукрова паста.
Прохання мені тут відповісти: скільки часу йде на прикрашання тортиків? Спечені коржі не рахуємо. Скільки часу йде з тими мастіками, висиханнями, загтовками і т.ди
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка,тако: прикраси тре робити хоча б день на перед, перед тим як прикрашати,але якщо прикраси не "стоячі",чи займають не багато роботи(як у моєму останньому торті ромашки і листочки),то я роблю їх зразу після накриття торта.А ще торт тре попередньо змастити і вирівняти кремом зверху( я то роблю на ніч,переважно,а з ранку покриваю).А саме прикрашання торта і покривання мастикою,то залежить від торта!Якщо простенький то не довго,а якщо багато деталей,то трохи часу займає-наприклад машину я прикрашаю приблизно 1 годину,весільнай прикрашала 4 год(то при тому шо вже троянди були готові)! Ластунь,кому тортик тре зробити?))))
мари4ка, я вчора дівкам своїм оголосила, що я маю кого, щоб мені торта на весілля спік, а ще й сказала, що ти близенько живеш, а ще як показала твої роботи....Твій рейтинг в нашій хаті виріс вище 10 поверху
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
та я в курсі, що тобі аби прична, щоб з хати дременути))) Розказуй про ромашки. То маєш формочки чи сама вирізаєш? файні дуже