Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти - 2
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2010 10:51
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Продовження теми Прикрашаємо (декоруємо ) торти

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Alona S
19 червня 2010 17:35
Повідомлення #41


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
мари4ка,торти суперові!Красота! winked Дуже гарно вкладені трояндочки на тортах,на що кріпили? 3fb
Цитата: мари4ка
крем масляний+згущенка(сира)

Скажіть будь-ласка,як ви той крем робите amam , якої консистенції він виходить і чи не відділяється масло від сирої згущенки?
Перейти на початок сторінки
мари4ка
19 червня 2010 17:49
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Alona S
на що кріпили?

змащувала звичайною водою...
Цитата: Alona S
Скажіть будь-ласка,як ви той крем робите amam , якої консистенції він виходить і чи не відділяється масло від сирої згущенки?

збиваю спочатку саме масло,до пухкості,а потім додаю(тоненькою "струйкою") згущенку,вона має бути кімнатної температури(не з холодильника).Крем виходить дуже пухкий і запашний! На 200гр масла я даю пів банки згущенки(ціла забагато,масло зісядеться)
Перейти на початок сторінки
Olenochka
19 червня 2010 17:54
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
І я маю запитання а як ти вираховуєш скільки треба мармишок на покриття всього торту? feel
Перейти на початок сторінки
мари4ка
19 червня 2010 18:07
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Olenochka,
Я не вираховую,я один раз попробувала,зробила на 100гр і розтачала,побачила якого діаметру пласт і побачила,що,наприклад для Барбі замало,треба ще раз так.Отож на ту Барбі мені пішло 200гр мармишок,на торт під нею-150гр.
Alona S,до мене,будь-ласка,на ТИ! no
Перейти на початок сторінки
Olenochka
19 червня 2010 18:10
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Ясненько, дякую !У нас завтра день тата і я надумала зробити звірятко своєму коханому не знаю що з того вийде але дуже хочу попробувати laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
19 червня 2010 18:12
Повідомлення #46


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Alona S
не відділяється масло від сирої згущенки?

дуже важлива у цій справі якість масла, методом випробовування від різних виробників.... і я завжди роблю такий крем по-старому: у макітрі, спершу потрібно витримати продукти при кімнатній температурі, потім викладаю масло до макітри і розтираю додаючи по ложці масло, дуже добре влітку додати прикінці ложку алкоголю (наприклад коньяку)
Перейти на початок сторінки
мари4ка
19 червня 2010 18:58
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: gutka
дуже важлива у цій справі якість масла,

Так,я згідна,але ще й якість згущенки,бо тепер попадає така,що й на згущенку не похожа!Я завжди беру таку те "хлопчик з ложкою"намалюваний-дуже добра(от ще би виробник за рекламу платив:) laughing
Перейти на початок сторінки
maija23
19 червня 2010 22:06
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
мари4ка,МОЛОДЕЦЬ!!! winked Постаралась ти на славу! a0a
Торти-СУПЕР!!! m05108
Перейти на початок сторінки
Alona S
19 червня 2010 23:08
Повідомлення #49


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
мари4ка, gutka, дякую,треба й собі попробувати такий крем зробити. m0554
Перейти на початок сторінки
Софія06
20 червня 2010 10:49
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 06:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100