Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти - 2
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2010 10:51
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Продовження теми Прикрашаємо (декоруємо ) торти

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 червня 2010 22:57
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Alona S, така елегантна сорочка! приклад для наслідування!
хочу спитати чи желатинова мастика не швидко сохне?
Перейти на початок сторінки
Олесічка
17 червня 2010 01:07
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Volo-shka,
торт просто суперовий belay Після того, як ти написала, що здаєш весільний торт, з нетерпінням чекала фото. Думаю нареченим сподобалось wink

Хочу спитати тебе рецепт крему-суфле і які ще тортики ти робила на весілля request а і ще який діаметр нижного коржа. Вибач, що така любопитна Варвара feel просто маю замовлення на весільний тортик і ще в роздумах який робити (з прикрашанням вже оприділились разом з нареченими), хочеться щось цікавеньке і таке, щоб не зіпсулось... Одним словом ти мене маєш зрозуміти smile
Перейти на початок сторінки
Alona S
17 червня 2010 04:02
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Дівчатонька,всім вам щиро дякую за коментарі! belay belay belay
Я аж цвіту і пахну love
Цитата: мари4ка
А можна спитати,комнірець робиться попередньо,щоб добре тримався,чи зразу? він буде триматись?

Ні,комірець попередьньо не робила,хоча пасувало би,бо трхи зле вкладався,з підсушенми було б легше напевне...
Цитата: Славочка
хочу спитати чи желатинова мастика не швидко сохне?

Якщо порівнювати з мастікою з маршмелоу,то у мене швидше засихала саме з мармишок...Але я з мармишок робила тільки 2 р.,тому може щось було не так...А желатинової я відриваю скільки треба,решта замотую в кульок щоб не засихала,поки я щось ліплю. Якось навіть ставила решток цієі мастіки,обмотаний в харч.плівку у холодильник десь на добу і нічого,витягнула,вона правда трохи застигла,але я розігріла чуть в мікрохвильовці і ще зліпила квіточки.Ну покривати якусь поверхню вже не піде...
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 червня 2010 12:56
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Alona S
Ну покривати якусь поверхню вже не піде...

так, мені теж желатинова подобається для малих форм( ще й білосніжна), для покриття вона не така еластична. Дякую.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
17 червня 2010 13:51
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дівчата ваші тортики дуже гарні а весільний торт шикарний.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
17 червня 2010 17:59
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Волошечко!
"Весільний торт"!-надзвичайно шикарний,витончений і ніжний!Золоті руки -скульптора і кондитера!Уявляю...які задоволені були замовники!!!!!


Мари4ка
-тортик"Жіночі груди"-гарно оформлений.Молодець!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
19 червня 2010 13:28
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Привіт всім!!!Покажу чим дві ночі займалась!Тортики на заказ.Барбі вага 6.5кг,з низу "пяна вишня",сама Барбі бісквітні коржі,крем масляний+згущенка(сира)+вишні.

Торт Ювілейний,вага 3кг,бісквітні коржі з таким самим кремом,як у попередньому,тільки замість вишень свіжа клубніка.

Перейти на початок сторінки
gutka
19 червня 2010 14:48
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мари4ка,
дуже гарно winked , а найбільше мені сподобались троянди
Перейти на початок сторінки
мари4ка
19 червня 2010 15:23
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
gutka,дуже дякую,троянди цілу ніч ліпила!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
19 червня 2010 15:29
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Мари4ка дуже гарні торти winked
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100