Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Майонез та інші соуси, а також заправки...
Olenochka
30 січня 2010 18:09
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
дівчата а замість соняшникової олії можна дати оливкову чи canola -я точно не знаю як вона називаеться по українськи feel думаю з репяха request
Перейти на початок сторінки
gutka
30 січня 2010 18:40
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Olenochka,
оливкову можна точно, а репяхова має напевно дуже сильний запах
Перейти на початок сторінки
Olenochka
30 січня 2010 18:47
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
ні навпаки на ній добре жарити бо вона немае запаху
Перейти на початок сторінки
marinka
3 лютого 2010 00:27
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Olenochka
canola

рапс, рапсове масло тобто з ріпака
детальніше вікіпедія -"Канола (eng. - canola) - съедобный генетически модифицированный масличный рапс - разновидность рапса, который получил свое название от имени канадской генно-инженерной фирмы - Canada oil low acid. Канола была впервые выращена в 1974 году учеными университета Манитобы (Канада)"
Перейти на початок сторінки
idianka
30 березня 2010 08:53
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
30 березня 2010 09:03
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Передивилась темку,бачу цікавить вас приготування домашнього майонезу,Прошу до вашої уваги:
Майонез № 1
3 жовтки,1 скл.сметани,200г олії вливати потрошки,1 ч.л.оцту,1 ч.л.сухої гірчиці,солі до смаку.Все добре розтерти.
Майонез № 2
0,5 л домашньої сметани збити,4 ст.л.олії,2 яйця збити,1 ч.л.сухої гірчиці,цукор,перець,сіль до смаку.Все добре збити.

Смачного! smile

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Яруська
30 березня 2010 09:04
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: idianka
Дуже добрий соус з хріном.

Ми теж готуємо схожий соус, так вже повелося, що він є в нас суто великодньою стравою.
До варених яєць порізаних кубиками додаю кілька ложок тертого хріну, сіль, трошки оцту і чуть цукру. Потім заправляю це майонезом, можна трохи сметани. Пропорції точно сказати не можу. Хто любить гостріше, можна більше хріну додавати. А по консистенції має бути не густе. Дуже смакує до м'ясних виробів та до холодцю.
Перейти на початок сторінки
kanolenok
11 квітня 2010 16:18
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Майонез.
3 жовтки кімнатної температури
1 ч.л. солі
2 ч.л.цукру
1.ч.л. гірчиці готової
1ст.л. оцту
0,5 л рафінованої олії
жовтки. сіль, цукор, гірчицю, оцет легенько збиваємо. Тоді повільно вводимо олію тоненькою цівкою і весь цей час постійно збиваємо.
Все майонез готовий.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 травня 2010 10:27
Повідомлення #29


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Минулого тижня зробила швидкий соус до креветок:
Майонез - 3ст.л.
Лечо (типу кетчупу - з дрібними шматочками овочів) - 2ст.л.
часник - 2 зубці, дрібно нарізані
кріп - дрібно порізаний
при потребі - сіль...
Закінчився швидше, ніж креветки.
Хоча моя знайома застерегла мене від "масового" вживання креветок, тому що вони мають властивість накопичувати миш'як, який, в свою чергу, накопичується в організмі людини :wassat: .
Перейти на початок сторінки
lana
17 травня 2010 16:04
Повідомлення #30


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Цей соус, здається, універсальний: однаково смакуватиме і до риби, і до м"яса. amam
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 113
Гостей: 110
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100