Дивлюсь я оцю сторінку і думаю - пора Натоньці відкривати ресторан за нашими рецептами!!! Стільки усього смачного та запашного!!! А я на вихідні на замовлення тата пекла вельми смачні пиріжки від Майї - це щось дивовижне - тануть у роті!!! Наскільки довго стоять не встигли випробувати - згамали!!!
Начинка - лівер. Майю! Рецепт суперський!!! Ваніль додаю і до тіста з солоною начинкою - всім подобається.
Дівчатка!Скільки смакоти на цій сторінці!!!Зайшла на сайт ...і вийти не можу,все переглядаю чудові фото з апетитними стравами.Які талановиті всі наші господиньки з Дрімфуду!!Справжні майстрині!
Марусю! Іриночко! Мені дуже приємно,що мої рецепти Вам сподобались!Дякую за довіру! Заходьте частіше,завжди рада Вам!!!!! Багато Ваших рецептів теж стали моїми улюбленими!
Всім дівчаткам бажаю натхнення ,гарного гастрою ,кохання, здійснення мрій і жіночого щастя!
Теж хочу подякувати Майї Шутенко за вельми смачні пиріжки. Я дріжджового тіста завжди як вогню боялась. А тут нарешті наважилась приготувати за Вашим рецептом. Тільки я з тіста робила рулети - два з курагою, яблуком, ізюмом і один з мармеладом різнобарвним. Дуже смачно вийшло!!! Тепер маю охоту перепробувати ще інші рецепти з дріжджами Майї Шутенко. Дякую велике-превелике!!!