Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 2?
Olenochka
7 листопада 2010 16:34
Повідомлення #711


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
maija23, Маєчко він у тебе молодець кулінар одним словом winked
Яруська і нетік а до вас би вже на холодець завітала б belay
Перейти на початок сторінки
marynovychss
7 листопада 2010 17:36
Повідомлення #712


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Дріжджові пиріжки:


Рецепт дріжджового тіста в моїй темці.Пиріжки дуже пухкі.


--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 листопада 2010 14:44
Повідомлення #713


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ну і господиньки, скільки всього наготували!
А я з вдячністю Ланочці за галушечки хто ще не пробував?!!!!
От так і прожила б не скуштувавши справжньої української страви, а вона прийшлась до смаку усім моїм домашнім. Так що Ланусю, --низький уклін!


Ага, варила на парі теж вперше. Баняк обв'язала марлею. Розкажи, як це робити швидше? коли родичі з'їдуться, то й 200 вареників мало. Може потрохи варити і складати в каструлю з маслом, а тоді в духовку?
А ще спробую отой ресторанний варіант з м'ясом http://gazeta.ua/index.php?id=202238
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
8 листопада 2010 15:04
Повідомлення #714


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Я ще таких галушок не пробувала,та при нагоді спробую , я от роблю на парі вареники з різними начинками, хочу при нагоді запитатися, чомусь коли вже готові вареники на пару витягую, то вони відразу падають ,шо б то могло бути,а мають не втрачати своєї пишноти!

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Яруська
8 листопада 2010 15:08
Повідомлення #715


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: LiLu
я от роблю на парі вареники з різними начинками

LiLu, а ти маєш пароварку?
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
8 листопада 2010 15:28
Повідомлення #716


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Яруська
LiLu, а ти маєш пароварку?

Нєа!Через марлю парю laughing А тісто виходить добре

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 листопада 2010 16:00
Повідомлення #717


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
LiLu, а яке тісто? напиши. Ланочкині галушки "не впали", хіба зразу в ротики :)))
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
8 листопада 2010 16:04
Повідомлення #718


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Славочка
а яке тісто? напиши.

Я зараз на роботі ,то прийду пошукаю рецепт тіста, та я думаю ,що це не від тіста ,бо я пробувала різні робити рецепти з "Люблю готовить" та все одно падали.

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
lana
8 листопада 2010 17:27
Повідомлення #719


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
Розкажи, як це робити швидше?

Їх можна зварити зарані, перемастити добре маслом, а перед подачею або розігріти в мікрохвильовій або додати сметани, води і протушкувати під кришкою або, ще краще, - пропарити в духовці.

Мені дуже приємно, що рецепт сподобався. Дуже смачно ще й протушити з куркою та печерицями.
Перейти на початок сторінки
gutka
8 листопада 2010 17:53
Повідомлення #720


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
А я з вдячністю Ланочці за галушечки

я щось за них забула, файно що нагадала, якраз маю і молоко і дріжджі, ще коли у Лани побачила то хотіла приготувати, маю ще цей тиждень відпустку - мушу спробувати
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 12:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100