А я сьогодні нарешті спекла хлібчик!
Ні, не думайте, що вперше - раніше ми з мамою часто пекли домашній хліб, але останнім часом я щось залінувалася...
Надивилася на ваші гарненькі хлібчики, а ще в інеті познаходила... Та й знову проблема - не знала, з якого почати!
Мама підсунула давній традиційний рецепт із свого записника, а мені хотілося якоїсь екзотики...
Одним словом, вийшло в мене отаке:
... й таке:
Перший хлібчик - то з томатним соком, часником і кропом. Рецепт та ідею підглянула в lunetta_mama із http://livejournal.com, але дещо змінила. За рецептом мало бути пшеничне і житнє борошно, я ж давала пшеничне вищого сорту, частину пшеничного разового і трохи кукурудзяного борошна. Кріп також від себе додала, орегано не мала... Вийшов смачний ароматний хлібчик!
Другий - за маминим рецептом, також точно не дотримувалась - оцту не давала! (добре, що мама не бачила!
).
Але я не сказала головного - томатний хлібчик я випікала в формі, яку мені подарувала Майя Шутенко!
Просто чудова форма! Має антипригарне покриття, нічого не пристало! Форма після випікання чистенька, ніби нова! Дякую, Майєчко!!!