Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 2?
lana
2 вересня 2010 16:53
Повідомлення #411


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
А у мене сьогодні
Голубці в бігусі

( точніше їх залишки), бо дуже моїм подобаються, то швидко розмітають.

РЕЦЕПТ ТУТ





Цього разу робила зі свининою.
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 вересня 2010 23:28
Повідомлення #412


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lana цікаво так. Мені так смакують голубці з квашеної капусти, чоловікова бабуня з Коломиї все їх готує. А в нас так цілі головки капусти не квасять. То ж є альтернатива--приготувати ось так шарами! Спробую!
Перейти на початок сторінки
lana
3 вересня 2010 07:45
Повідомлення #413


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
в нас так цілі головки капусти не квасять

У дитинстві ( моєму) моя мама квасила в діжках капусту і теж перекладала цілими голівками, а тепер квасимо в банках, то теж робимо зі свіжої, а такий засіб -дійсно альтернатива. А тато мій з вінничини, то там улюблені страви- голубці і бігус. І тепер він не може нахвалитися цим поєднанням.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 вересня 2010 10:17
Повідомлення #414


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
А тато мій з Вінничини, то там улюблені страви- голубці і бігус

Для мене бігос завжди означав польську страву - тушковану капусту з декількома видами м'яса та копченостей(співвідношення капусти і м'яса 1:1 або м'ясо переважає), що доводиться до пуття не за один день, а потім на Стрийщині побачила на Різдво їхній біґос - різдвяний суп з вивареними до біла буряками - було незвично (з роками звикла, звичайно smile ).
А у вас який біґос?
Перейти на початок сторінки
lana
3 вересня 2010 15:38
Повідомлення #415


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Швидше польський!!!! Але на вінничині копченостей не додають, а в польський кладуть кілька сортів копченостей(крім м"яса), а ще гриби ( переважно, сушені), чорнослив і т. п. Але і там , і там, як правило, тушиться 2-3 дні по кілька годин ( я саме так і голубці готувала). А ще в польський бігус( бігос) кладуть капусту свіжу і квашену (1:1), а на вінничині готують переважно з кислої. Я так говорю про Немирівський район( бо, може, в інших місцях по- другому)

а ще знайомі поляки готують бігос у великій кількості, а потім гарячим закручують його у слоїки. Дуже зручно: прийшли гості- а бігос залишається тільки розігріти!
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 вересня 2010 16:20
Повідомлення #416


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Паприкаш з лопатків
Перейти на початок сторінки
lana
3 вересня 2010 16:38
Повідомлення #417


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Дуже смачно і корисно! Та ще й фото таке апетитне!!! t0242
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 вересня 2010 16:55
Повідомлення #418


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, доня за квасолею пропадає!
Перейти на початок сторінки
gutka
3 вересня 2010 19:07
Повідомлення #419


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
поляки готують бігос у великій кількості, а потім гарячим закручують його у слоїки.

а ще заморожують у лоточках
Перейти на початок сторінки
marynovychss
3 вересня 2010 21:51
Повідомлення #420


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Пляцок "Насолода".Це все,що від нього лишилося:

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 21:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 57
Гостей: 37
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100