Цитата: Alona S
І крем виглядає дуже гарно,поділіться рецептом!
Крем яким я користувалась не дуже то їстивний але час від часу на прикраси можна використати. Він робиться з масла і кулінарного жиру, і це збивається на ДУЖЕ великій швидкості з великою кількістю цукор-пудри і одною ложкою молока.
А у вас є кулінарний жир? Він такий білий як смалець. Сам крем не дуже їстивний але час від часу прикрасити тортика можна.
Ось точні пропорції:
100 грам жиру
100 грам масла
1,5 ч.л. ванільного екстракту
5 скл цукор-пудри
3 ст. ложки молока
На великій швидкості збити жир з маслом аж поки не будуть білі. Додати ванілію і знову добре збити. Зменшити обороти і помало вмішати цукор-пудру. В кінці, якщо маса дуже густа по-одній ложці додавати молоко. В залежності від консистенції додаємо або все молоко або лишень одну-дві ложки. Чим рідший крем тим ним легше писати але важче виробляти квіти і різні краї.