Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 2?
Маруся
6 липня 2010 03:26
Повідомлення #271


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
А ще були баклажани запечені з фетою. Дуже смачно, скажу я вам.



і шашлик, але що там той шашлик фоткати.
Перейти на початок сторінки
lana
6 липня 2010 06:34
Повідомлення #272


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Маруся,

Як же то все смачно виглядає!!!! Уявляю ще й як то смакує!!!!
Перейти на початок сторінки
maija23
6 липня 2010 09:38
Повідомлення #273


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Маруся,все дуже апетитно виглядає і без сумніву все дуже смачне!!!
m05108 cd
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 липня 2010 10:51
Повідомлення #274


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маруся, чудові апетитні страви. А який крем у маковому так майстерно викладений?
Я тут минулого тижня готувала твоє правдиве тісто для піци. Всім сподобалось. Вимішував комбайн, це так просто.Дякую.
Перейти на початок сторінки
Alona S
6 липня 2010 14:18
Повідомлення #275


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Маруся,страви чудові! winked А маковий торт-справжній красень!Як ви ті рюшечки робите?Я колись пробувала,але ці"кучеряві" по боках у мене не виходять...І крем виглядає дуже гарно,поділіться рецептом! love
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
6 липня 2010 17:36
Повідомлення #276


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Alona S Я спробую замість Марусі..Марусечко, не образишся?)))
БО оце недавно сама робила...Потрібна насадка для листочків, оце вона такі чудеса виробляє..))) Трохи нею рухати в потрібному напрямку - і все вийде!)

До речі, торт справді - чудо!!
Перейти на початок сторінки
lana
6 липня 2010 23:32
Повідомлення #277


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Це ми , жінки, думаємо,щоб з"їсти легеньке на вечерю або чи варто вечеряти взагалі?

Чоловіки тим не заморочуються.Сильній статі і вночі м"ясо не тяжке.

То ж вечеря для чоловіка:



Домашня ковбаса Рецепт тут
Картопля смажена-пересмажена
Капуста тушкована з томатом.
Перейти на початок сторінки
gutka
6 липня 2010 23:37
Повідомлення #278


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Коко Шанель
Трохи нею рухати в потрібному напрямку - і все вийде!)

я рецепт крему можна?
Перейти на початок сторінки
lingrod
7 липня 2010 00:41
Повідомлення #279


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
ПІНОПЛАСТ
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 липня 2010 07:23
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Alona S
І крем виглядає дуже гарно,поділіться рецептом!


Крем яким я користувалась не дуже то їстивний але час від часу на прикраси можна використати. Він робиться з масла і кулінарного жиру, і це збивається на ДУЖЕ великій швидкості з великою кількістю цукор-пудри і одною ложкою молока.

А у вас є кулінарний жир? Він такий білий як смалець. Сам крем не дуже їстивний але час від часу прикрасити тортика можна.

Ось точні пропорції:

100 грам жиру
100 грам масла
1,5 ч.л. ванільного екстракту
5 скл цукор-пудри
3 ст. ложки молока

На великій швидкості збити жир з маслом аж поки не будуть білі. Додати ванілію і знову добре збити. Зменшити обороти і помало вмішати цукор-пудру. В кінці, якщо маса дуже густа по-одній ложці додавати молоко. В залежності від консистенції додаємо або все молоко або лишень одну-дві ложки. Чим рідший крем тим ним легше писати але важче виробляти квіти і різні краї.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 12:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100