Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 2?
Kseniya
26 червня 2010 17:38
Повідомлення #231



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 30.12.2014

ICQ:--

Бали: 70
Ірка-Шкірка,
Цитата: Ірка-Шкірка
А рецепт??? Тісто куповане чи сама зробила?

Тісто я просто купила,чесно зізнаюсь.Хоч маю рецептик по якому печу і печенька і конвертики.
Слоєне тісто.
Змішати 2 ст. муки,1 яйце,2 ч.лож.олії,1 ч.л.лимонного соку і 300 гр.теплої води.Посолити і замісити еластичне тісточко.
Залишити на пів години.
Викласти на рушничок і розкачати.Можна досить тоненько і вирізати маленькі квадрати.В серединку кожного викласти начинку(тут усе від вподобання чи клубнічка чи вишенька з цукром,а можна і не солодку начинку зробити)завернути конвертиком і викласти на змащене жиром деко.Випікати 20 хв.(також в кого яка духовка) при 180 ". m0555(колись я його собі занотувала чи то з газети ..не пригадаю..)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 червня 2010 18:22
Повідомлення #232


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Kseniya
Слоєне тісто.

Дякую за рецепт love .
Перейти на початок сторінки
Kseniya
26 червня 2010 21:41
Повідомлення #233


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 30.12.2014

ICQ:--

Бали: 70
Сьогодні у нас вийшов пікнік нашвидкоруч.Хочу додати і вам апетиту аби вдалось. love
Везли ми нашого дідуся з дачі і по дорозі купили дуже добротні "шпікачки" до грилю.І наші дорослі хлопці досить майстерно їх приготували.(використали вугілля фасоване,що на заправках продається і на приготування пішло 40 хвилин).От,що у нас вийшло.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
26 червня 2010 22:52
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Kseniya Яка смакота...Така апетитна фотка, аж слина потекла..)))
lingrod Ну нарешті, хоч одного однодумця зустріла на сайті заквасочного!!!)))Я теж печу хлібчик на заквасці, тільки на житній...А в тебе, бачу, біла, не поділишся рецептиком? Закваска з простої муки чи з високим білковим індексом ? Колись робила і з білої муки на меду, по рецепту сестер Симілі, але щось вона в мене не прижилась...
Перейти на початок сторінки
lingrod
27 червня 2010 09:25
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Коко Шанель,
Цитата: Коко Шанель
Закваска з простої муки чи з високим білковим індексом ?

Нема в нас такої - з високим білковим індексом. З простої, звичайно ж.
Я якось давно ще вирощувала закваску по керівництвах з інтернету різних.
Користувала її як і годиться, а тепер просто лишаю собі від тіста хлібного кусочок і на ньому замішую наступне тісто.
Справа в тому, що я печу хлібчик щодня - отак от у нас його їдять!
Звичайно, кожний день хліб має бути різним, так от , тої закваски і не почуєш на смак, не такі в нас сильні гурмани.
Одним словом, якшо сьогодні в мене хліб на житній заквасці (і з житньою мукою), то завтра на цій заквасці не получиться чисто білий. Треба буде робити якийсь перехідний - сірий, наприклад (борошно біле, а закваска -житня), потім вже вийде білий.
Чи я зрозуміло написала?
Перейти на початок сторінки
gutka
27 червня 2010 14:43
Повідомлення #236


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні неділя тож я спробувала пригодувати до ранкової кави ледачі пампушки від Наталідіви, швидко і смачно! ДЯКУЮ

Перейти на початок сторінки
maija23
27 червня 2010 15:50
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
gutka,дуже гарні фото,а пампушки дійсно смачні!!!!m0512
Перейти на початок сторінки
lana
27 червня 2010 19:41
Повідомлення #238


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: gutka
швидко і смачно!

А ще дуже апетитно!!!
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
27 червня 2010 20:48
Повідомлення #239


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Поганенька у нас погодка сьогодні, навіть свято до дня молоді відмінили.Тому сидимо вдома і старіємо bully І захотілось чимось розбавити день приготувала салатик, бо якраз всі продукти були в холодильнику.Попробуйте дуже смачний.Отже:
салат"Мімоза модернова"
Зварений рис(я брала рис такий грубий, розсипчастий, десь пів стакана), зварена морква(потерта на грубшу терку),маринована цибулька(порізана соломкою),2 маленькі консерви тунця,і 4 варених яйця(потертих на терку).Всі шари змащувала майонезомі трохи солила.Рис варила у посоленій воді.Прикрасила помідорками.
А виглядав він отак:

Перейти на початок сторінки
lana
27 червня 2010 21:03
Повідомлення #240


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Zagrajka,
Виглядає дуже апетитно! Ох, мабуть, і смачнюща!!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 травня 2024 12:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100