Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
gutka
17 червня 2010 22:15
Повідомлення #101


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
gutka,
Цитата: Майя Шутенко
Катю,яка приблизно висота коржа?

3-3,5 см я пекла на бляшці від старої електродуховки, досить великі (потім зміряю розмір бляшки) якщо спекти два таких коржі і перемазати збитою сметаною(я люблю з чорносливом) - вийде справжній пляцок, а якщо печу в круглій формі, то розрізаю повздовж навпіл для перемазування

Повідомлення відредагував gutka - 17 червня 2010 23:16
Перейти на початок сторінки
Маруся
18 червня 2010 05:10
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: gutka
головне меду потрібно лише 2 ст. ложки


Такі чудні коржі, а у мене навіть 2 ложок меду в хаті нема. Чоловік усе поїв, не чоловік а ведмедик. laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
20 червня 2010 17:54
Повідомлення #103


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Сирний пиріг з ананасами в кокосовій глазурі




для тіста необхідно:

50 г м'якого масла
50 г цукру
2 яйця
щіпка солі
150 г дом.сиру
100 г борошна
50 г крохмалю
1 ч.л. розпушувача

для Глазурі:

1 банка консервованих ананасів
100 г масла
150 г цукру
3-4 ст.л. молока
90 г кокосової стружки
форма № 24

Масло стерти з цукром. По одному додати яйця, збити. Додати сир.
Борошно змішати з крохмалем, сіллю, розпушувачем, просіяти і додати в масу.
Все добре перемішати (тісто липке, викладала за допомогою ложки)
З ананасів злити рідину.
Готуємо Глазур
Масло, цукор і молоко поставити на вогонь і помішуючи довести до повного розчинення цукру. Додати кокосову стружку і все довести до кипіння. Повинна вийти солодка густа маса.
У форму викласти тісто. Розподілити тісто лопаткою по формі, на тісто викласти ананаси, на ананаси вилити, якби розмазуючи лопаткою кокосову глазур
Поставити форму в розігріту духовку 180 градусів на 40 хвилин.

Смачного :)


рецепт підглянула у Марини http://mimi-shka.livejournal.com/121592.html

Повідомлення відредагував gutka - 20 червня 2010 19:25
Перейти на початок сторінки
lana
20 червня 2010 22:11
Повідомлення #104


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka,
Катю, я дуже скучила за рецептами нашого сайту і за твоїми .Дивлюсь на твій пиріг- і ніби відчуваю його смак, аромат! І хоча кілька днів нічого не пектиму, але рецепт записую!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 червня 2010 22:26
Повідомлення #105


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Так апетитно виглядає!!! Я спочатку подумала, що це суцільне лите тісто, аж потім прочитала, що зверху - кокосова глазур.
Сусіди на запах не збіглися(чи вони вже звикли?)???
Перейти на початок сторінки
maija23
21 червня 2010 00:16
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
gutka,чудовий пиріг!!! winked Я люблю пекти влітку особливо такі
"швидкі" пироги. Дякую за гарний рецепт! Я також занотувала! love
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 червня 2010 01:53
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Чудовий пиріг. Я так люблю поєднання ананасу і кокосу. love Але моя талія за це мене дуже не любить am

Повідомлення відредагував Маруся - 21 червня 2010 02:54
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
21 червня 2010 13:09
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Катя пиріг вийшов чудовий я ще не пробувала поєднання ананасу і кокосу але думаю що це смачно.
Перейти на початок сторінки
gutka
21 червня 2010 21:58
Повідомлення #109


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні спробувала приготувати з вишнею, також смачно
Перейти на початок сторінки
lana
22 червня 2010 00:17
Повідомлення #110


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka, Смачно і красиво! tongue Та ще й актуально!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 11:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100