Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тут ми спілкуємось), на буденні теми всякі
Darka
9 лютого 2013 00:38
Повідомлення #951


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Люди повинні розуміти,якщо не твоє,то не твоє.Ніхто рецептів не шкодує,наоборот виставляється щоб читали,вчились.А фотографію треба свою мати.Але як з тим будеш боротись.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 лютого 2013 15:57
Повідомлення #952


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Дівчата, тут http://blog.kp.ru/users/2790141/post152813805/ ще є багато наших пляцків, але хоч вказано посилання звідки. Перше фото - кльош з пляцками то моє фото, пляцок Діанки є, Майї23 і ін.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
9 лютого 2013 21:29
Повідомлення #953


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Darka
11 лютого 2013 20:27
Повідомлення #954


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Дівчата подивилась я вчора про Українські дороги.Це була дорога Червоноград-Радехів (Львівська обл) і так мене взяло за живе.Так було образливо до сліз що я мушу написати пару слів.За що той народ мають,то просто знущання якесь,стидно і боляче до чого довели чиновники державу.Все можна зрозуміти,що криза в державі,тяжко та вже хоть щось можна зробити.Але хто дбає за людей,кожен за свою кишеню,вже все розікрали.Тут в Каліфорнії один наш депутат пару років тому купив одну хату за міліон,другу за таку ж ціну і ще декілька в другому штаті по пів міліона.Крадуть і всі пруть подальше з України,отак боряться .Ще один тут дуже пхнувся в Львівську Раду депутатом ,боротись за справедливість,тільки незнаю чи паспорт в нього провіряли.Бо чи буде людина яка громадянин другої держави дбати про добробут людей.Саме більше шкода тих старих людей які служили правдою і вірою все своє життя а тепер доживають в бідноті і голоді.Дуже ,дуже боляче.Накипіло.....

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Tatiana
11 лютого 2013 21:29
Повідомлення #955


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Цитата: Darka
Дівчата подивилась я вчора про Українські дороги.Це була дорога Червоноград-Радехів (Львівська обл) і так мене взяло за живе.Так було образливо до сліз

Цілком згідно, стан доріг жахливий. В нас теж траса Бердичів - Житомир - без сліз дивитися неможливо: одна суцільна яма, а не так давно - два роки як зробили дорогу, і що?! Роблять неналежним станом, крадуть.
І все це наші гроші, бо ми плотимо податки, і вчасно, і вартість палива входить плата за дороги. І куди це все дівається.
Цитата: Darka
Бо чи буде людина яка громадянин другої держави дбати про добробут людей

Тут громадяни своєї держіви не хочуть дбати про добробут своїх людей.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 лютого 2013 21:34
Повідомлення #956


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
lenameln,
ми по таке їдемо на МК і платимо гроші :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 лютого 2013 00:56
Повідомлення #957


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: lenameln
Дівчата, підкажіть як зробити брошку на торт, підкиньте ідейку може мк.


Цікаву брошку бачила


А такого типу брошка з молдом серце + буси

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
uliana_y
20 лютого 2013 20:47
Повідомлення #958


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
http://vk.com/lubimye_recepty?z=photo-49437501_298285734%2Falbum-49437501_00%2Fr

знайшла наш кровний пляцок)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
21 лютого 2013 00:24
Повідомлення #959


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Пяна вишня для http://vkusnosti.org/2525-tort-p-yanaya-vishnya.html

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
22 лютого 2013 01:42
Повідомлення #960


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цікава стаття
Гідний торт коштує не менше 80 гривень за кілограм
"Сьогодні менш популярними є пісочні торти. Більше беруть "П'яну вишню", сирні, фруктові, слоєні, - розповідає інженер-технолог кондитерської фабрики "Яричів" 28-річна Анна Марценюк. - Лінію "Спартака" закрили. Із желе торти теж не дуже продаються. Перестали випускати рулет "Телескоп", де у кремі було желе порізане кубиками. Модними стали поєднання бізе плюс бісквіт, бізе плюс пісочний корж."

У сирні торти іде справжній сир?

Так. Вони є гарячого і холодного приготування. При гарячому коржі печуть до напівготовності, заливають сирну масу і допікають. При холодному сирну масу із желатином накладають на якусь основу, бісквітну чи пісочну. І вже ніяких кремів не додають.

Як змінився кондитерський інвентар?

Сьогодні продають готові кондитерські намистинки для оздоблення, спеціальне напилення, харчові фарби. Для випікання беруть силіконові коврики і форми. Їх після випічки знімають і ними знову можна користуватися. Наприклад так готують тістечка у формі ведмедиків. А для кексів є "тарталєтки" - пергаментний папір одноразового використання. Продукт продають разом із ним. Знімає людина, коли їсть виріб.

Які ароматизатори зараз модні і чи вони не шкідливі?

У межах норми ароматизатори, поліпшувачі смаку не шкідливі. Для цього є певні розрахунки на тонну продукту. Всі ці суміші готового приготування прийшли до нас із-закордону. Там узагалі нічого натурального нема. В Україні ще, принаймні, хоч бісквіти печуть на натуральних яйцях, а не на яєчному порошку. Ароматизатори є смаків ванільно-шоколадного, масла, топленого молока, лікеру, коньяку, алкоголю. Модні фреш-ароматизатори: м'ята-лимон, м'ята-кавун. Вони залишають післясмак холоду у роті. Ароматизатори теж імпортні - польські, французькі, найкращі - італійські.

Які ще "новинки" додають виробники у торти?

Є пасти для швидкого збивання. Якщо звичайні білки треба збивати 50 хвилин, то з пастою - 8-15. Це значно економить електроенергію і час. Є поліпшувачі смаку, не слід плутати з ароматизаторами. Наприклад, глютанат натрію. Поліпшувач створює такий ефект апетиту саме на цей продукт, що його хочеться ще.

Які креми сьогодні готують?

На основі спреду плюс какао, згущене молоко, цукрова пудра. Також беруть готові кондитерські вершки, які виготовляють на основі порошкового молока або рослинних жирів, плюс згущенка. Також є рослинно-заварний: беруть спеціальний порошок, розбавляють його з водою, додають спред, пудру.

Чому "рослинно"-заварний?

Тому що і в порошку, і в спреді є рослинні жири.

Чи є ще хоч щось натурального у нинішніх тортах?

Заморожені фрукти вітчизняних виробників. Ми вишню самі настоюємо у спирті. Молоко, сметану у коржі вже майже не додають, бо ці продукти швидко псуються на самій кондитерській фабриці. Додають мед натуральний. Згущене молоко ми беремо тільки виробництва молочного заводу міста Первомайськ.

На що радите звертати увагу при покупці торта?

На дату і склад. Має бути якнайменше рослинних жирів. Адже вони провокують рак. Ну і більше натуральної сировини. Пам'ятайте, що чим натуральніший торт, тим він дорожчий. А от по смаку він може бути гірший від того, що з різними добавками. Гідний торт коштує не менше 80 гривень за кілограм.
Джерело: Gazeta.ua

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 10:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100