Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тут ми спілкуємось), на буденні теми всякі
Натонька
прагну досконалості...
11 травня 2012 16:56
Повідомлення #821


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Христя,
я ставлю пташине молоко на пташине молоко))) Робила тра поверхи минулого року.. тобі я якась більш ризиковіша була, чи шо... Робила і знала шо все буде гуд :laughing: А тепер думаю мільйон разів)) То від того шо в мене мало замовлень і я розслабилась))

І не в тему: В мене хлопи за вікном висять два :laughing: :m0529: :wink:
В мене колись був в дитинстві страх, шо я побачу когось, шо дивиться мені в вікно :wassat: А тепер висять оно... аж два :laughing: А я сама в хаті))) До речі, в мене третій поверх))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
нінок
11 травня 2012 17:41
Повідомлення #822


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Христя
А найбільше боюся вирівнювання і шоб він не просів.Як то зробити???? Може,ще порадите,як краще

То саме , вирівнювання боюсь , буду пробувати ганашем і трохи грубшу мастику дам, а то остатньо щось затонко розкачую - на маквіні чуть не розійшлось., то "вже я точно закалдована якась".Читала , що ставлять тяжкий знизу , потім легший , потім ще легший - для впевненості .Я можу тільки "лялякати" , бо в мене весільний теж перший буде... :crying: Та жара мене хвилює найбільше,
Цитата: Натонька
і я розслабилась
, і таке буває.Я шоколадного торта не пекла давно- зараз замовлення, щось ледво роблю , якийсь вже солодкий понароблювала- розстроілась , вже без особо настрою буду якось доробляти... Ото я теж розслабилась, а не тре... :smile:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
11 травня 2012 18:16
Повідомлення #823


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Я теж маю замовлення на осінь на весільний 4 яруси, а трясуся вже зараз))))))
Так от подивилася як наші дівчата роблять, поблукала по нету, читала форуми - дійшла висновку, що кожен ярус має бути легшим . собі так розподілила - нижній - шоколадні коржі(вони більш плотні за структурою), потім - медовик(він легший, але теж плотненький), зверху - Гавайський, а останнійй - бісквіт з суфле.
А яруси буду укріпляти шпажками(для надійності) і айсингом. Може що не так, то дівчатка підкажуть)))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
natka04
11 травня 2012 18:42
Повідомлення #824


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1155
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 348
Реєстрація: 18.06.2010

ICQ:--

Бали: 2820
Цитата: Христя
А найбільше боюся вирівнювання і шоб він не просів.

Вставлю свої 5 копійок: я десь читала,щоб торт не просів під вагою верхніх ярусів,треба поставити на нього груз приблизно такої ваги,як важать верхні яруси,на кілька годин,можна на ніч,а вже потім вирівнювати і покривати мастикою.Я свої багатоповерхові торти так і робила,шпажок не пхала, і так все трималося,ну і звичайно на низ треба якийсь щільний,важчий торт,типу "Поля Робсона",а що вище,то легший,бісквіт на самий верх.
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
11 травня 2012 21:01
Повідомлення #825


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Христя,не знаю чи буде слушною моя думка,але все ж висловлюсь.Особисто я ще весільного не робила,але колись мала брати заказ і то також було літом,довго думала шо би то таке придумати,щоб було легко і виглядало оригінально і тоді мені на очі натрапили такі торти


Я й зараз мрію про те,щоб коли-небудь спробувати зробити щось подібне і при першій можливості пробувала б їх в першу чергу.А шо,прикольно,не треба заморочуватись з тими поверхами...і присутня нотка гумору.Але то тільки моя думка,можливо є такі люди шо і не правильно б зрозуміли такий варіант,як для весільного подарунку.Не знаю тобі вирішувати...і бажаю удачі.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
11 травня 2012 22:00
Повідомлення #826


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Христя,
Чесно кажучи, я тебе розумію. Мене теж знайома просить зробити на серпень, страшно. Але цікаво)))
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
11 травня 2012 23:15
Повідомлення #827


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Цитата: Натонька
не в тему: В мене хлопи за вікном висять два


:lol: :lol: :lol: а це як вони туди потрапили аж на третій поверх??? я на цю тему згадала анекдот,але він трішки не пристойний,колись при зустрічі розкажу посміємся всі :laughing:
Перейти на початок сторінки
yaarysya
11 травня 2012 23:37
Повідомлення #828


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Цитата: Христя
А найбільше боюся вирівнювання і шоб він не просів.Як то зробити????

Христя, колись на поварах я вичитала, шо щоб торт не присів, його ставлять під такий прес. Нижній поверх (ще без мастіки, просто перемащені коржі) обертають догори ногами - так, щоб низ став верхом, а верх низом; на нього ставлять дошку, але таку, щоб повністю накрила торт. Тоді ставлять другий поверх, (по центру) так само перевернутий з ніг на голову і т,д. Таким чином кожен поверх витримує вагу верхніх поверхів + власну. І витримувати так сутку. Опісля обернути кожен поверх з голови на ноги і тоді вирівнювати боки та накривати мастікою. Торт після цього не просяде :m05108: . Не витримає, хіба би го поставили під сонце :lol: .
Перейти на початок сторінки
Яілатан
11 травня 2012 23:43
Повідомлення #829


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
yaarysya,
Я думаю, пройшовши ці процедури, точно вистоять. Але бажано все таки не цілий день без холодильника.
Перейти на початок сторінки
yaarysya
12 травня 2012 00:01
Повідомлення #830


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Не бійся, все в тебе получиться. Мій перший весільний теж "з історією" . Мій знайомий привіз в середу ввечері до мене молодих, а на суботу мав бути вже торт. Я тоді навіть толком вирівнювати не вміла, тай пекла тільки рідним і знайомим (і як не в подарок, так задурно- брала лиш за продукти) А тут весільний торт і то зовсім чужим людям! Я як совісна їх відмовляла, казала, що спорчу їм своїм тортом свято...Непомогло, корочше, молода в мене повірила більше ніж я сама ( і то після такої моєї антиреклами). Але дякувати Богу, торт вдався і вистояв майже цілу сутку на теплі. То ніц, що дві ночі не поспала, зато який досвід...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 вересня 2025 08:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Кракен Онион Актуальное зеркало –Вход + актуальные ссылки 2025|Кракен
  Пише RalphThord (Сьогодні, 01:34)
Kraken Тор Зеркало сайта :Вход на сайт и ссылки на 2025|Kraken Ссылка
  Пише RalphThord (Сьогодні, 01:17)
Кракен Онион Ссылка Авторизация & ссылки и зеркала 2025|Kraken Ссылка
  Пише RalphThord (Сьогодні, 01:01)
Kraken Onion Зеркало сайта —Авторизация и ссылки (2025)|Kraken Ссылка
  Пише RalphThord (Сьогодні, 00:45)
Kraken Ссылка на сайт —Вход на сайт и ссылки и зеркала (2025)|Kraken С
  Пише RalphThord (Сьогодні, 00:28)
Kraken Зеркало Вход & актуальные ссылки на 2025|Kraken Ссылка сентябр
  Пише RalphThord (Сьогодні, 00:12)
Кракен Onion Ссылка —Авторизация + рабочие ссылки сентябрь 2025|Кракен
  Пише RalphThord (Учора, 23:55)
Кракен Tor Ссылка на сайт :Вход & актуальные ссылки сентябрь 2025|Krak
  Пише RalphThord (Учора, 23:38)
Кракен Onion Зеркало —Вход и рабочие ссылки (сентябрь 2025)|Кракен Ссы
  Пише RalphThord (Учора, 23:21)
Кракен Onion Зеркало :Безопасный вход + рабочие ссылки 2025|Kraken Зер
  Пише RalphThord (Учора, 23:04)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 64
Користувачі: RalphThord
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100