Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тут ми спілкуємось), на буденні теми всякі
utya
11 травня 2012 10:33
Повідомлення #811


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Христя, пробуй..... (я б теж боялася б)

Якось для домашніх не страшно пекти, а от для чужих мені страшно...

Якщо спробуєш то вже будеш і на замовлення пекти :wink:
Перейти на початок сторінки
Христя
11 травня 2012 11:13
Повідомлення #812


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Soni
звичайно берись,

Цитата: utya
пробуй.....

так кажете??????? :bully: йой,боюся :angry: але,може,і ризикну :laughing:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
11 травня 2012 11:35
Повідомлення #813


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Христя,
я маю торт весільний на неділю наступну. І дуже боюсь, в мене взагалі якась паніка страшна... Я взагалі тепер тортів боюсь брати і тішусь, що нема замовлень... Я пообіцяла серце велике, а в ньому пташине молоко... А от пташине молоко в формі заливати тре... А форми то серця я не маю.. Тепер навіть не знаю, що робити і як робити... і взагалі то дуже страшно пекти ті торти))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Христя
11 травня 2012 11:52
Повідомлення #814


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Натонька,
так.......думки розділилися :bully: Айди,Ната,ти ше на мене страху наганяєш)))) Як ти боїшся,то шо мені казати????? 2карявих торти зробилаі всьо)))
А ти тож......подзвони і скажи,шо,або серце,або молоко :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
11 травня 2012 11:54
Повідомлення #815


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Христя,
в тебе всьо вийде, не переживай, то я собі во шукаю вічно проблєм)) Ти ж не серце робиш)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
нінок
11 травня 2012 12:48
Повідомлення #816


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Натонька
Я пообіцяла серце велике, а в ньому пташине молоко... А от пташине молоко в формі заливати тре... А форми то серця я не маю.. Тепер навіть не знаю, що робити і як робити... і взагалі то дуже страшно пекти ті торти))

Натонька, я тебе розумію , але треба триматись і в паніку не впадати. Мені знайомі хороші (вони навіть у мене на весіллі були)- попросили весільний торт, я й погодилась. Ще місяць до торта- а я переживаю, ну "ПРОСТО КАПЄЦ"! А треба братись , бо страх то є"погана подружка", то просто з-за жари переживається більше... :smile:
Може попробуй зроби в круглій коржі, потім окремо залий в тій самій пташине на пергаменгті(маслом намасти) і потім зможеш перенести на корж спокійно -перекинути з пергамента. І виріж по вже готовому коржі серце , навіть якщо не сильно рівне вийде - підмажеш кремом, або розміряй спокійно і буде рівно. Я чого так розписую, бо я сама все "на глаз" і не можу помінятись ... :feel:
Перейти на початок сторінки
нінок
11 травня 2012 13:00
Повідомлення #817


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Христя
То всього лиш буде мій 3 торт(якщо буде ) І ото мені і хочеться,і колеться.......Хочеться,бо подруга дуже просить,та й собі вдосконалитись......а не хочеться,бо то Весільний торт- відповідальність яка!!!! ото я вже 4 день думаю і не можу придумати

Дочиталась Христі коментар- та , мусиш сама вирішувати. Думаю , що тобі цікаво, бо весільний торт- то щось... В тебе 3 тій , а в мене трохи більше , але то саме переживаю. Як я часто кажу " а что делать..."Починати треба , може краще, що не особо перебирають, ти пишеш, що все підійде. У нас на форумі допоможуть , то точно! Просто треба вибрати гарний , не особо " мудрий" і щоб виглядав. Тре всім подумати... :smile:
Перейти на початок сторінки
naominat
11 травня 2012 13:43
Повідомлення #818


Молода господинька
  • 34

Репутація: 262
Група: Кондитер
Повідомлень: 98
Реєстрація: 7.03.2011

ICQ:--

Бали: 703
Цитата: Натонька
. і взагалі то дуже страшно пекти ті торти))

Я так читаю, і чисто як би про мене хтось писав. Перед кожним тортом в мене якась паніка, внутрішнє переживання.
Христя, все в тебе вийде, головне почати робити.
Перейти на початок сторінки
galalviv
11 травня 2012 14:38
Повідомлення #819


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Христя
...То всього лиш буде мій 3 торт

Христя,мій третій теж був весільний,теж дуже сусідка просила синові на весілля,а потім нас запросили,то я зробила його в подарунок.Нервів пішло дуууже багато,ще й жара стояла страшна. Зате після нього я мала тортик знову весільний,але вже за гроші.
Так що не думай,а берись і роби. То переживання великі,але цікаво як!!!!!
Перейти на початок сторінки
Христя
11 травня 2012 15:51
Повідомлення #820


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
нінок,
naominat,
galalviv,
Страшно мені,страшно))))) А найбільше боюся вирівнювання і шоб він не просів.Як то зробити???? :fellow: :bully: Може,ще порадите,як краще пекти,кожен ярус інший пляцок?може,щоб кожен наступний ярус легший був,чи як??чи нема різниці?

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 вересня 2025 06:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Кракен Онион Актуальное зеркало –Вход + актуальные ссылки 2025|Кракен
  Пише RalphThord (Сьогодні, 01:34)
Kraken Тор Зеркало сайта :Вход на сайт и ссылки на 2025|Kraken Ссылка
  Пише RalphThord (Сьогодні, 01:17)
Кракен Онион Ссылка Авторизация & ссылки и зеркала 2025|Kraken Ссылка
  Пише RalphThord (Сьогодні, 01:01)
Kraken Onion Зеркало сайта —Авторизация и ссылки (2025)|Kraken Ссылка
  Пише RalphThord (Сьогодні, 00:45)
Kraken Ссылка на сайт —Вход на сайт и ссылки и зеркала (2025)|Kraken С
  Пише RalphThord (Сьогодні, 00:28)
Kraken Зеркало Вход & актуальные ссылки на 2025|Kraken Ссылка сентябр
  Пише RalphThord (Сьогодні, 00:12)
Кракен Onion Ссылка —Авторизация + рабочие ссылки сентябрь 2025|Кракен
  Пише RalphThord (Учора, 23:55)
Кракен Tor Ссылка на сайт :Вход & актуальные ссылки сентябрь 2025|Krak
  Пише RalphThord (Учора, 23:38)
Кракен Onion Зеркало —Вход и рабочие ссылки (сентябрь 2025)|Кракен Ссы
  Пише RalphThord (Учора, 23:21)
Кракен Onion Зеркало :Безопасный вход + рабочие ссылки 2025|Kraken Зер
  Пише RalphThord (Учора, 23:04)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 6
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100