Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тут ми спілкуємось), на буденні теми всякі
gutka
14 грудня 2011 16:19
Повідомлення #731


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Яруська
Може хто має - як вона у використанні?

я отримала у подарунок, але також не вмію нею користуватись
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 грудня 2011 16:29
Повідомлення #732


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Яруська
а чому не користуєшся - незручно?? Бо мені на ніж налипає тіста!

Яруська, ти бісквіт хочеш різати??)) У бісквітів є один секрет, щоб вони різались на раз-два - треба щоб випечений бісквіт вистоявся не менше як 8 годин після випічки)))) Бо якщо він не вистоїться то і струна не допоможе))) А так він не кришиться, має однорідну структуру.
А все інше дуже добре ріжеться ножем)))
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 грудня 2011 16:32
Повідомлення #733


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Іриска
В кого є круг, на якому вирівнювати торти (цей, що крутися). Як його власноруч зробити. Хочу чоловікові завдання на вихідні дати, щоб не розслаблявся.

Іриска, якщо колись бачила продають такі кружечки у спортивних магазинах, ну ті що сідаєш на них і крутишся. Ще у передачі Україна має таланти дівчина на ньому крутилась))) Він завбільшки як тарілка))) Ото купи собі такий кружечок, зверху хай чоловік причепить дерев"яну чи металеву тарілочку - ото і вся премудрість))))
Перейти на початок сторінки
наталька
14 грудня 2011 17:03
Повідомлення #734


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Іриска,
я такий бачила на сайті-силікон на кухні, і здається на золотому трюфелі

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Яруська
14 грудня 2011 17:17
Повідомлення #735


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Дівчата!
Щиро вдячна всім за поради! :belay: То я в суботу в Метро побачила, але купити щось засумнівалася, вирішила із професіоналами порадитися! Раз ви всі так гарно користуєтеся гострим ножичком, то точно не варто! А ще Волошечка тут один секрет відкрила!
Цитата: Volo-shka
Яруська, ти бісквіт хочеш різати??)) У бісквітів є один секрет, щоб вони різались на раз-два

Щиро дякую, Волошечко! :no: Я цього не знала! :fellow:
Перейти на початок сторінки
Наталочка
14 грудня 2011 18:15
Повідомлення #736


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Яруська,
А я користуюся тільки струною. Я не професіонал, тому ножем не можу щось рівно розрізати. До речі, струною ріжу бісквіт, який постояв десь годину-дві.
Перейти на початок сторінки
Ластівка
14 грудня 2011 18:16
Повідомлення #737


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
пропустила питання до мене про покрокове виставляння фото. це: мішу тісто - фото, спекла - фото, намастила кремом - фото, прикрашаю(вирізаю квіточки) - фото, поставила на стіл готовий виріб - фото, їдять - можна три фота з повними писками.
щодо розрізання паляниць то завжди користуюсь ножем, звичайним, довгим, старим ножем на якому пише СЕЛЬДЬ(вкрала колись в одній столовій). Просто руку набила давно і ріжу рівно, так само рівно ріжу мняско на відбивні, якось саме получається

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
natalliyas
14 грудня 2011 19:02
Повідомлення #738


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Дівчата методатори, у мене до вас є таке запитання - пропозиція... На нашому форумі, коли хтось ставить посилання на рецепт , тоді ця сторінка з якої ідеш на посилання закривається і відкривається сторінка посилання, а можна так зробити , щоб попередня сторінка не закривалась, а посилання відкривалось в новому вікні? Так, я думаю, було б зручніше. Як ви думаєте, можна таке зробити?

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Ластівка
14 грудня 2011 19:06
Повідомлення #739


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Цитата: natalliyas
Дівчата методатори, у мене до вас є таке запитання - пропозиція... На нашому форумі, коли хтось ставить посилання на рецепт , тоді ця сторінка з якої ідеш на посилання закривається і відкривається сторінка посилання, а можна так зробити , щоб попередня сторінка не закривалась, а посилання відкривалось в новому вікні? Так, я думаю, було б зручніше. Як ви думаєте, можна таке зробити?

угу. це без модераторів можна робити і з будь-якими сторінками в неті. стаєш на сторінці, наводиш мишу на посилання, тицькаєш праву клавішу миші - відкрити у новій вкладні, або открить в новом окне

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
natalliyas
14 грудня 2011 19:20
Повідомлення #740


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: Ластівка
угу. це без модераторів можна робити і з будь-якими сторінками в неті. стаєш на сторінці, наводиш мишу на посилання, тицькаєш праву клавішу миші - відкрити у новій вкладні, або открить в новом окне

Я знаю, що так можна робити. :smile: Але було простіше, коли б просто тицьнув на посилання і воно саменьке в новому вікні відкрилось.Чи не так?

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2025 14:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Кракен Tor Ссылка —Безопасный вход & ссылки и зеркала 2025|Кракен Зерк
  Пише RalphThord (Сьогодні, 13:48)
Kraken Tor Ссылка на сайт –Вход и актуальные ссылки 2025|Kraken Зеркал
  Пише RalphThord (Сьогодні, 13:29)
Кракен Тор Ссылка сайта :Вход & ссылки и зеркала на 2025|Кракен Зеркал
  Пише RalphThord (Сьогодні, 13:10)
Kraken Актуальное зеркало Вход и актуальные ссылки на 2025|Кракен Зер
  Пише RalphThord (Сьогодні, 12:50)
Kraken Онион Актуальное ссылка —Авторизация и ссылки и зеркала в 2025|
  Пише RalphThord (Сьогодні, 12:30)
Кракен Зеркало –Авторизация & ссылки и зеркала в сентябрь 2025|Kraken
  Пише RalphThord (Сьогодні, 12:10)
Kraken Ссылка –Авторизация и актуальные ссылки на 2025|Kraken Зеркало
  Пише RalphThord (Сьогодні, 11:50)
Кракен Тор Ссылка сайта Вход на сайт & ссылки и зеркала 2025|Кракен С
  Пише RalphThord (Сьогодні, 11:30)
Kraken Тор Актуальное ссылка :Авторизация и актуальные ссылки 2025|Kra
  Пише RalphThord (Сьогодні, 11:10)
Kraken Tor Зеркало :Безопасный вход + ссылки и зеркала (сентябрь 2025)
  Пише RalphThord (Сьогодні, 10:50)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100