Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тут ми спілкуємось), на буденні теми всякі
Ластівка
12 грудня 2011 23:20
Повідомлення #721


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
lenameln, майстер-клас - це покрокова наука по виготовленню тієї чи іншої страви, а фото страви - це просто фото

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
lenameln
12 грудня 2011 23:34
Повідомлення #722


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
Ластівка,я виставляла фарширований гарбуз з покроковими фото, то це як?
Перейти на початок сторінки
Яруська
14 грудня 2011 13:53
Повідомлення #723


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Дівчата, порадьте, будь-ласка - чи варто купувати струну для розрізання коржів?
Може хто має - як вона у використанні?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 грудня 2011 13:55
Повідомлення #724


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Яруська,
у мене є, але я нею майже не користуюся - приловчилась розрізати рівненько широким ножем)))
Перейти на початок сторінки
Яруська
14 грудня 2011 13:58
Повідомлення #725


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Volo-shka, а чому не користуєшся - незручно?? Бо мені на ніж налипає тіста! :bully:
Дякую, що так швиденько відповіла! :belay:
Перейти на початок сторінки
Tatiana
14 грудня 2011 14:26
Повідомлення #726


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Я теж користуюся для розрізання коржів для торта тільки широким та великим ножем, мені саме зручніше.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
14 грудня 2011 14:48
Повідомлення #727


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
В кого є круг, на якому вирівнювати торти (цей, що крутися). Як його власноруч зробити. Хочу чоловікові завдання на вихідні дати, щоб не розслаблявся.
Перейти на початок сторінки
Наталочка
14 грудня 2011 15:18
Повідомлення #728


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Іриска,
А ви в інтернеті бачили? Я на якомусь сайті зустрічала, як його робити. Чи вам ті ідеї не підходять?
Перейти на початок сторінки
natalliyas
14 грудня 2011 15:53
Повідомлення #729


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923

А я таким ножем користуюсь, для розрізання тортів. Дуже зручно і гарно виходить.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
14 грудня 2011 16:11
Повідомлення #730


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Я розрізаю звичайною ниткою - складаю її декілька раз, роблю неглибокий надріз по колу хвилястим ножем, з одного боку вставляю в цей надріз нитку, натягую і пиляючими рухами ріжу бісквіт.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2025 12:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Кракен Зеркало –Авторизация & ссылки и зеркала в сентябрь 2025|Kraken
  Пише RalphThord (Сьогодні, 12:10)
Kraken Ссылка –Авторизация и актуальные ссылки на 2025|Kraken Зеркало
  Пише RalphThord (Сьогодні, 11:50)
Кракен Тор Ссылка сайта Вход на сайт & ссылки и зеркала 2025|Кракен С
  Пише RalphThord (Сьогодні, 11:30)
Kraken Тор Актуальное ссылка :Авторизация и актуальные ссылки 2025|Kra
  Пише RalphThord (Сьогодні, 11:10)
Kraken Tor Зеркало :Безопасный вход + ссылки и зеркала (сентябрь 2025)
  Пише RalphThord (Сьогодні, 10:50)
Кракен Ссылка Безопасный вход + рабочие ссылки сентябрь 2025|Kraken С
  Пише RalphThord (Сьогодні, 10:31)
Кракен Актуальное ссылка Вход и ссылки и зеркала 2025|Кракен Зеркало
  Пише MichaelObere (Учора, 20:49)
Кракен Ссылка сайта :Авторизация и ссылки в сентябрь 2025|Kraken Ссылк
  Пише MichaelObere (Учора, 20:31)
Кракен Тор Зеркало :Вход на сайт & ссылки и зеркала в 2025|Kraken Зерк
  Пише MichaelObere (Учора, 20:13)
Kraken Зеркало –Вход на сайт & рабочие ссылки на 2025|Кракен Ссылка се
  Пише MichaelObere (Учора, 19:56)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 4
Користувачі: RalphThord
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100