Тут ми спілкуємось), на буденні теми всякі
Ластівка
12 грудня 2011 23:20
Голова профкому
Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010
ICQ:--
Бали: 2171
lenameln , майстер-клас - це покрокова наука по виготовленню тієї чи іншої страви, а фото страви - це просто фото
--------------------
Боже, дай мені душевний спокій , щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили , щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
lenameln
12 грудня 2011 23:34
Молода господинька
Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011
ICQ:--
Бали: 553
Ластівка ,я виставляла фарширований гарбуз з покроковими фото, то це як?
Яруська
14 грудня 2011 13:53
Файна господиня
Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009
ICQ:--
Бали: 1174
Дівчата, порадьте, будь-ласка - чи варто купувати струну для розрізання коржів? Може хто має - як вона у використанні?
Volo-shka
14 грудня 2011 13:55
Файна господиня
Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009
ICQ:--
Бали: 2713
Яруська , у мене є, але я нею майже не користуюся - приловчилась розрізати рівненько широким ножем)))
Яруська
14 грудня 2011 13:58
Файна господиня
Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009
ICQ:--
Бали: 1174
Volo-shka , а чому не користуєшся - незручно?? Бо мені на ніж налипає тіста!
Дякую, що так швиденько відповіла!
Tatiana
14 грудня 2011 14:26
Файна господиня
Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011
ICQ:--
Бали: 2747
Я теж користуюся для розрізання коржів для торта тільки широким та великим ножем, мені саме зручніше.
Іриска Краще знати найкраще, ніж знати багато
14 грудня 2011 14:48
Файна господиня
Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011
ICQ:--
Бали: 2083
В кого є круг, на якому вирівнювати торти (цей, що крутися). Як його власноруч зробити. Хочу чоловікові завдання на вихідні дати, щоб не розслаблявся.
Наталочка
14 грудня 2011 15:18
Файна господиня
Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011
ICQ:--
Бали: 1341
Іриска , А ви в інтернеті бачили? Я на якомусь сайті зустрічала, як його робити. Чи вам ті ідеї не підходять?
natalliyas
14 грудня 2011 15:53
Файна господиня
Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011
ICQ:--
Бали: 923
А я таким ножем користуюсь, для розрізання тортів. Дуже зручно і гарно виходить.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Pito4ka
14 грудня 2011 16:11
Файна господиня
Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011
ICQ:--
Бали: 3426
Я розрізаю звичайною ниткою - складаю її декілька раз, роблю неглибокий надріз по колу хвилястим ножем, з одного боку вставляю в цей надріз нитку, натягую і пиляючими рухами ріжу бісквіт.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 27 листопада 2024 15:39
Зараз на сайті
Всього на сайті: 12
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні