Дорогенька Олечка, ти дуже хороша та душевна людина, дякуємо тобі за твій позитив, оптимізм, що даруєш нам!! Ми з тобою, як можемо, сьогодні і надалі. З Божою допомогою в тебе все буде добре. А ми попросимо Господа про твоє одужання.
О, Премилосердний Боже, Отче, Сине і Святий Душе, що Тобі в Нероздільній Тройці поклоняємось і Тебе славимо! Зглянься милостиво на рабу Твою Олю , відпусти їй всі провини її, подай їй зцілення від хвороби, поверни їй здоров’я і сили тілесні, подай їй довге й щасливе життя, земні й духовні Твої блага, щоб вона разом з нами приносила подячні молитви Тобі, всещедрому Богу і Творцеві нашому. Пресвята Богородице, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Бога нашого, за зцілення раби Божої Олі Усі святі і ангели Господні, моліте Бога за рабу Його Ольгу. Амінь
Дорогі форумчанки,я знову з вами Моя операція пройшла нормально,тепер відпочиватиму вже вдома і помаленьку готуватимуся до Великодня.Усім хто за мене молився та допомагав порадами,хто щиро співчував та підтримував я безмежно вдячна нехай у ваші сім"ї та родини ніколи не приходить горе та біда,хай ваші діти будуть здоровими та щасливими.Яке це щастя бути вдома поруч з рідними і чекати Великодня! Побувала я і в с. Погоня,там дуже гарно і спокійно на душі,хто має можливість-обовязково побувайте,це по обіздній дорозі Тисмениці. Також хто має можливість-допомогти матеріально онкологічним хворим-то допомагайте,насправді там безплатний ліків дуже мало,і людей в яких немає грошей на операції просто відправляють додому помирати.Я не прошу вас перекидати захмарні суми,але на 5грн точно ніхто не збідніє,а для когось це може бути великою сумою. Інформацію про таких людей і дітей зараз можна знайти всюди,тільки б захотіти.
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
ole4ka,Щиро радію за Божу ласку для Тебе і бажаю надалі Тобі і твоїй родині великої Божої опіки. Гарної і смачної Паски!!! Тільки пам'ятай! найперше бережи себе,а робота почекає!!!
Олечко, дуже рада , що ти знову з нами!!! Слава Богу все позаду і ти вдома!! Бережи себе, скоро свята і Господь благословить землю своїм Воскресінням і тебе з родиною!!
Цитата: ole4ka
Також хто має можливість-допомогти матеріально онкологічним хворим-то допомагайте,насправді там безплатний ліків дуже мало,і людей в яких немає грошей на операції просто відправляють додому помирати.Я не прошу вас перекидати захмарні суми,але на 5грн точно ніхто не збідніє
Олечко, дуже правильно ти підмітила, разом отак по..крупиночці ми зможемо щось то змінити, хоч комусь допомогти.Дякую тобі за світло ,що даруєш нам!!
Також хто має можливість-допомогти матеріально онкологічним хворим-то допомагайте,насправді там безплатний ліків дуже мало,і людей в яких немає грошей на операції просто відправляють додому помирати.
Сльози душать, як же так :(
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!