ole4ka, таки велика, тому видаляйте. маєте файного доктора? в нас в Тернополі є один, з цілої України до нього їдуть. Прізвище Подолян Микола Васильович
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
А ще до проблем з грудьми та статевими органами - почитатей Луїзу Хей - не треба ображатися на чоловіків і тримати образу роками. А дієта - в Майї Гогулан, хоча якщо потрібна дієта при онкозахворюваннях - можу написати - сама по ній зараз готую і вигадую щось нове або пристосоване без заборонених продуктів. А до лікаря їздили в Делятин - до пана Василя. Якщо потрібні комусь координати - пишіть.
ole4ka, читати звичайно добре , є багато корисної літератури та потрібно дуже обережно вчитуватись , щоб не потрапити на шахрайські вчення та поради. Олічка, дорогенька нехай з Божою допомогою все в житті у тебе налагодиться.Головне , як я вже тобі писала, не давай думкам волю і пам"ятай, що з вірою, надією на Господа і любов"ю ти все пройдеш і будеш здоровенькою. І ми будемо молитись про твоє одужання.
Ксенічка[/b],ні в якому разі не відмовлюся від операції,а тим більше лікуватися самостійно не планую.Цілителям не вірю.Хочу цього тижня піти до сповіді,та дам за здоров"я на Службу Божу. Вчора вечером дізналася,що хлопчик 5р,з мого села має рак крові,а це лиш маленька дитина,і якось мої проблеми здаються ще не такими і складними.
[b]Дорогі дівчата,всі хто мені пише і в пп,і тут-я щиро вам вдячна за поради і підтримку,ви й не уявляєте,як стає легше.Спасибі всім і за молитву,нехай у вас все буде добре
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!