Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тут ми спілкуємось), на буденні теми всякі
eleneska
19 березня 2013 14:52
Повідомлення #1011


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
utya, нехай виздоравлює донечка! Як з тим коклюшем боротись то навіть і незнаю. Але як діти хворіють, то , звичайно, дуже погано.
У мене малий теж уже десь місяць хворіє, якщо не більше. Організм виснажений на кінець зими, імунітет ослаблений. Спочатку ОРВІ, потім бронхіт, переросло в гайморит. Уже і гайморит полікували, а температура тримається біля 37-37,2. І аналізи поздавали-нормальні. У кардіолога консультувались(вдруг інфекція дала ускладення на серце)-нормально все. Порадили ще до ендокринолога на консультацію. То на завтра талончик взяла. І що тільки не роблю уже цій дитині. Добре, у школі карантин, то сидить вдома. Може хто сталкувався з такою ситуацією? Я вже думала не міряти теї температури, може само пройде. Кажуть, ще є таке поняття, як температурний шлейф після хвороби, але ж не місяць!
Перейти на початок сторінки
нетік
19 березня 2013 15:04
Повідомлення #1012


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
utya,
співчуваю...навалилось все на купу тобі.
Та коли мій старший мав коклюш, то рівно через місяць після початку хвороби він вже пішов до садочку..адже кашель і ше може місяців три тривати...це нормально після коклюшу, але вона вже не є носієм і може відвідувати садок...тим більше якщо тобі треба щоб хтось був хоча б до обіду, то будеш в обід забирати, до поки тобі так буде вигідно.
А ми зараз зі скарлатиною сидимо, тим більше що повторно і тільки перший тиждень...то ще трохи будемо дома!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
utya
19 березня 2013 15:40
Повідомлення #1013


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Цитата: нетік
А ми зараз зі скарлатиною сидимо, тим більше що повторно



а що скарлатина може бути ще раз ??

Ми вже хворіємо з перших чисель лютого, то насмарк... то незрозуміла температура.... далі гнойна ангіна.....

Тепер- то я ту незрозумілу температуру зрозуміла - був початок коклюшу...

Постараюсь якось до понелілка дотягнути.. а далі певно в садік підемо.. ще 2 місяці я "перебіжками" не протягну
Перейти на початок сторінки
Lutik
19 березня 2013 16:39
Повідомлення #1014


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
У моєї старшої доці (9 років) минулого року теж був коклюш, то перший місяць ще було нічого: кашляла часто і кашлі мінялись з мокрого на сухий і навпаки...участковий педіатр лікувала ОРЗ, викликали платну лікарку, то вона казала що схоже на коклюш, але не була впевнена...поки я не випарила малу в ванній, після чого в неї стався приступ -вона почала задихатись (слизь "набухла" і не відкашлювалась)...далі швидка,інфекційна лікарня,3 тижні в лікарні...короче,було "весело"...після того всього вона ще кашляла десь зо 4-5 місяців...але це було після бігу,скакання і т.п.Так що ви "критичний період" по ідеї вже пройшли, дитинка вже не заразна (заразна 21 день від початку хвороби)...виздоровлюйте)))
Перейти на початок сторінки
Христя
19 березня 2013 20:12
Повідомлення #1015


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
я не знаю,чи то такий важкий час на ті хворобинастав,чи що.....я вже теж сили не маю.....2місяці малий кашляє-чим тільки не лікували....і трави,і сиропи,і антибіотики...ніхто конкретного діагнозу не ставив..в середу в салого піднялась температура піднялась....в четвер знову до наших лікарів пішла...зробили рентген- сказали,не ярко виражене запалення легенів+горло жахлив+соплі,температура...треба лягати в лікарню,колоти антибіотики....я вже була ладна робити все на світі,шоб дитина ожила-бо вже позеленів,нічого не їв.не грався...тільки лежав і спав....але поїхала ще в охматдит,взяла з собою речі,все налаштувалася,шо нас будуть класти(думаю,хай дальше від дому,але якось довіри більше до них,ніж до наших місцевих лікарів,які ніяк дитині діагнозу нормального 1.5міс не поставлять)...

Словом,в охматдиті зробили нам аналіз крові,глянули рентген і поставили діагноз-отой кашель то обструктивний бронхіт(підозра,що алергічний)+підхопив ще якийсь вірус...а той вірус на той бронхіт дав ще третю болячку(вже забула,як називається)..отак от....весь комплект!!!!! виписали нам інгаляції,лазолван,і противірусні....правда один препарат(для інгаляції)-жахливий((((((-гормональний....та без нього,як мені пояснили,обструктивний бронхіт вилікувати важкувато....поже,початись запалення,а то й астма(((((тхю,тхю)....все!!пройшло 4 дня-дитина як нова!!!!правда,ще кашляє,але я аж сьогодні знайшла той гормональний препарат(ніде його не було),то зараз будем дихати....мав би перестати...А саме головне,прописали гіпоалергенну дієту,обов"язково!!!!!!!зволожувати повітря,щодня вологе прибирання,провітрювання кімнати,ніяких коврів,котів,ароматизаторів.....

І ще.....тільки тепер мені відкрили очі,що жоден,жоден!!!!!!!!!!!!!!!!!!вірус не лікується антибіотиками!!!Останні лікують лиш бактеріальні захворюваня...А бронхіти бактеріальні складають всього лиш 1%!!!!!Тому,ніякий бронхіт ніколи не вилікувати антибіотиком!!!!

Отака в мене історія....в четвер маю їхати на огляд....дуже подіваюся,що буде краще.Я зрозуміла одне-головне,це правильний діагноз!!!Бо в наших(конкретно моїх) лікарів на всі випадки одні і ті самі препарати.....розріджуючі,відхаркуючі...далі антибіотики....а коли через тиждень все повертається,ми дивуємось,чому....

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
19 березня 2013 20:24
Повідомлення #1016


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
ого я настрочила :laughing:
Ще одне....вчора друг чоловіка,фармацевт,відкрив мені очі на деякі препарати....не знаю,чи я одна така,чи нас багато,але все життя я свято вірила,що гемеопатичні препарати-це натуральні,трав"яні препарати...Що ж виявляється....геомопатія-це всього лиш вид альтернативної медецини,тобто,такою.як офеційною вона не визнана...Виявляється,що гемеопатія- це фактично препарати,які викликають симптоми у здорової людини схожі на ті,якими захворів пацієнт.....не знаю,чи зрозуміло...От,н-д,ви підхопили вірус грипу,купили гемеопатичний засіб від того грипу-випили....і ще більше зарались ним,бо саме цей препарат в апріорі містить той вірус....в тому суть гемеопатії...це практично,як прививка....щоб не було у вас грипу,перед епідемією робите собі щепленя того грипу....виходить,що гемеопатією лікуватися-це собі шкодити...якщо її і вживати,то хіба лиш для профілактики.....а я все життя думала,шо я таким добрим лікуюся))))
Не знаю,чи ви щось з того зрозусіли,бо деколи не можу пояснити))))вчительки би з мене не вийшло)))
Вікіпедія може більше роз"яснить))) ТУТ

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
19 березня 2013 20:34
Повідомлення #1017


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Христя,
тоді я не розумію,чому геомепатію так призначають вагітним і дітям???Капец повний!Всьо ще мушу своєї знайомої запитати,вона також фармацевт.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
utya
19 березня 2013 20:35
Повідомлення #1018


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Ой я на початках походу в садочок в яслях... трохи присіла на гомеопатію .... точніше на лікування п. Зубицькою....

Це був просто жах... На огляді в неї маса людей була.. і всім приписувала одні і ті ж препарати (від шлунку, від гостріків.. і ще щось там....)

А всі ці препарати (вода..) по капельках даватичерез кожні 15 хвилин.. Просто надурювання людей....
Та я така буле вже втомлена тими болячками, що ми почали пити пропила мала пару днів... і всі симптоми ОРЗ відновилися.. одним словом жах... Проте мені в Зубицьких сказали.. що все нормально.. давайте і далі ті ліки.. тільки трішки частіше. (а дитина на той час просто горіла і заходилася кашльом). А гроші за ті препарати булт не малі
Перейти на початок сторінки
utya
19 березня 2013 20:37
Повідомлення #1019


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
А щодо нашого коклюшу..... то 3 тиждні тому, я таки приходила до дільничої з кашльом.. і прямо питалася чи часов у нас не коклюш, бо кашель дуже поганий.. То та просто розсміялася з мене.. от я і спокійно пішла готуватися до свята в садочку..

Перейти на початок сторінки
Lutik
19 березня 2013 20:51
Повідомлення #1020


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Перечитала я ту статтю про гомеопатія...я в шоці...ніколи б не подумала про таку дію гомеопатичних препаратів :wassat: але тут є одне але...три роки назад у мене в грудях виявили фібро-аденоми (доброякісні пухлини)...потім була операція в онкодиспансері...а потім цілий рік лікування саме гомеопатичними препаратами...УЗД показало, що все нормально,навіть кісти порозсмоктувались...потім я вдруге завагітніла,і коли відкормила доцю рік грудьми, то звернулась до свого лікаря і він знову мені призначив лікування тими ж гомеопатичними препаратами (бо пішла зміна гормонального фону і починалась мастопатія)...зараз я знову ними лікуюсь...і знаю що такі проблеми як у мене, в 95% лікуються в онкодиспансері саме гомеопатією...так що якось так)))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 2 жовтня 2024 05:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100