Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 що готуємо на Паску?, м"яско, ковбаски і т.д
Анжеліна
30 березня 2010 00:06
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 211
Дорогі господиньки! Наближається велике свято Воскресіння Христового і всі люди готуються до нього хто як може: прибирають, вікна миють, "білєть хати, латають дзюри" і т.д belay ., ну і звичайно готують щось смачненьке, жирненьке на свято, кінець посту. Дуже вдячна буду якщо не оминете мою темку а напишете як маринуєте і запікаєте м"яско, ковбаски, сало, сальцисони і т.д.; а також про свої традиції, і взагалі що готуєте і плануєте готувати!
Перейти на початок сторінки
лідуся
30 березня 2010 00:35
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 27
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 60
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 247
Цікава і актуальна тема . Кожного року готуються традиційні страви, а хочеться чогось новенького. Я БУДУ пекти пасочку, малювати крашанки. Це святе. А далі таке меню; холодець, печінковий паштет ,запечу мяско курячий рулет,голубці, зелений борщ, бурачки з хроном , салат з маринованих шампіньонів,кукурудза крабові палички пора ,салат з куркою. І обовязково солодке; сирник ,спартак або пражський торт,вафлі перемазані кремом з згущеного молока,якщо встигну то ще горішки. Дівчата а що будете готувати Ви. Поділіться своїми задумками
Перейти на початок сторінки
Анжеліна
30 березня 2010 00:54
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 211
лідуся,
Цитата: лідуся
,запечу мяско курячий рулет,

Лідуся
а можна рецептик курячого рулету... smile
Перейти на початок сторінки
Маруся
30 березня 2010 05:32
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: лідуся
холодець

Я свого чоловіка роблю відповідальним за студинину, правда він щось не спішиться то я йому завтра куплю продукти нехай в четвер або суботу варить. lol

Я печу пляцки, бо на сніданок ідемо в гості, і я відповідаю за солодке. Дуже хочу ще накрутити трубочок з кремом. Також буду пекти паску.
Для своїх домашніх зроблю олів’є і напевне чоловіка запряжу якусь салатку зробити. Хочу запекти реберцята і якийсь кусок мяса.
Перейти на початок сторінки
Яруська
30 березня 2010 08:58
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Анжеліна
напишете як маринуєте і запікаєте м"яско, ковбаски

Дівчата!
Я якраз хотіла з вами про це поговорити! Справа в тому, що ми вже зробили ковбасу, ще в суботу... Запитаєте, чого так рано? Бо ніяк своїх хлопців не організую вдома зробити коптильню. Вже і матеріали необхідні є, і брат обіцяв допомогти, навіть купив потрібну книжку з відповідними описами і креслюнками. Але все ніяк не зберуться.
Раніше нам ковбасу робив наш родич, можна сказати професіонал - раніше готував м'ясні вироби та ковбаси на весілля. Тепер вже не дуже має до того здоров'я, деколи лише для знайомих. А після того, як минулої осені перехворів запаленням легенів, ми просто не посміли його про це просити. Просимо лише, щоб прийняв до себе в коптильню. Тож на Різдво вперше робили ковбасу двоє з чоловіком. Вийшла досить непогана. Ну хіба що трохи солі було замало. Але тоді за порадою цього родича замість селітри до м'яса додавали нітрит (чи нітрат) - це таке тріло, від якого м'ясо маринується миттєво! На цей раз я вже не захотіла цього додавати, а маринувала із селітрою. Не знаю, чи вона була не дуже свіжою, чи дала замало, але вийшло трохи недомаринованим. Взагалі - на смак просто суперова! Але всередині має ледь помітну сіру пляму. І пересолили вже на цей раз! feel Але вже трохи досвід маємо.
Перейти на початок сторінки
Valentina
30 березня 2010 09:02
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Я також печу паску і крашу крашанки щорік. А ще ми будемо святкувати 35 років чоловіка. Тож готувати буду багато . Відзвітуюсь після свята. А щось новеньке хотіла б приготовити feel
Перейти на початок сторінки
Яруська
30 березня 2010 09:14
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Готую завжди традиційно: ковбаса, копчена полядвиця та почеревина, холодець, заяць, цвіклі, соус з яєць із хріном, зо два салати (поки-що не придумала які), цього разу будемо робити голубці (є ще три квашені капусти), Звичайно - паска, галунки. Росолику треба зварити, щоб було що гарячого попити. Ага, ще печемо сир - щось схоже до запіканки, тільки робиться солена. Ну і зо три пляцки думаю спекти, якщо встигну.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
30 березня 2010 09:41
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дівчатка!Прочитала я про смакоту ,яку готуєте і вирішила й собі написати!
Основну увагу я приділяю Пасочкам!На їх випікання у мене йде майже цілий день.Печу Пасок завжди багато,великі і маленькі,тіста розчиняю подвійну порцію.Прикрашаю квіточками і листочками з прісного тіста.Роблю крашанки,також запікаю підчеревину і філейку мариновану .Крім основних традиційних страв печу у формочках бісквітних білочок ,зайчиків , а також горішки і шишечки з начинкою.
Салати роблю різні ,але "Олів"є","Мімоза! і "Черепашка"-завжди,у мене дуже всі люблять.Варю холодець і роблю печінковий паштет.
В цьому році паштет хочу приготувати за рецептом Каті,у вигляді рулету і цукерки від Коко Шанель(з горіхами)!!
Перейти на початок сторінки
Goldi
30 березня 2010 11:50
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
До речі,Майя-ви обіцяли показати майстер-класс по прикрасах до пасочок з тіста.Якщо не важко - покажіть будь-ласка
Перейти на початок сторінки
Анжеліна
30 березня 2010 12:08
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 211
Цитата: Яруська
Звичайно - паска, галунки.

Яруська А що таке галунки???
В мене також традиційний набір страв: печу паску, крашанки, ковбаска ( мама запікає, я ще не пробувала бо вона завжди дає, той я вже не роблю), кров"янка, сало, шинка печені (мама теж завжди робить, цього року хочу сама попробувати); бурячки з хріном, голубці, котлетки; планую зробити олів"є,може ще капусточку зтушкую, холодець вже надоїв, після останньої забави довго доїдали, тому напевно зроблю заливний язик, сирна пасочка, ну і ще якийсь салатик.........
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100