Цитата: lana
Мріємо з чоловіком цього літа відвідати Львів . Прошу львівянок порадити, що варто першочергово подивитися. Чи варто довіряти вашим ріелторам при бронюванні помешкання ( бо навчені гірким неодноразовим лохотроном у м. Харкові), у якому районі краще зупинитися?
Ланочко, обов'язково приїжджайте до гостинного Львова! Раджу ознайомитись з архітектурою, погуляти старовинними вуличками, побувати в Шевченківському гаї, Стрийському парку, походити по музеях, і відпочити, попити кави в кав'ярнях, кожна справді, особлива і затишна і має свою неповторну атмосферу, вибір величезний! О, ще можете поїздити екскурсійним чудо-поїздом - він їздить по цікавих місцях Львова. І не забудьте про Личаківський цвинтар - там багато могил відомих людей, відвідайте церкви св. Юри, св. Андрія, там завжди багато туристів і дуже гарна архітектура. Вартий уваги Палац Потоцьких, там теж дуже багато туристів. Мабуть не пораджу поселятись в центрі, бо ціни зашкалюють, хоча я не цікавилась, але я впевнена, що можна знайти хорошу квартиру десь на околиці. Краще поговоріть з декількома ріелторами, не поспішайте, а заздалегідь розгляньте кілька варіантів. Сподіваюсь мої поради Вам знадобляться