Хороша тема піднята, але щось мало пишуть. Дійсно , з наближенням літа, починаєш мріяти про море. І хочеться ж і відпочити гарно і затратитись по мінімуму. Пару років назад ми їздили на південий беріг Криму. Дісно, краса неймовірна, а повітря... Але, задорого там. По поводу пляжу- то в Алупці вони всі викуплені . Ми ходили на пляж одного санаторію до скали Лягушка і то там була страшена тіснява. Але ми ходили зранку і надвечір на пляж, то нам було нормально. Не знала я тоді про Фороську церкву. Форос не далеко від Алупки, можна було з"їздити маршруткою. Південий беріг Криму, то ніби інша країна. Мене "вбила" відсутність тротуарів. З двома дітьми було дуже важко (небезпечно)пройтись по місту. Ніякої розмітки, водії ганяють без правил по вузьких вуличках. Але, зато дуже красивий вид. Вражень набрались на довго.
Моя стаття про Алупку-(натисни тут) То я писала на іншому сайті, але можливо комусь і пригодиться.
Не раз в Миколаївці відпочивали.
Море там не погане. Розваг особливих не має. Екскурсії звичайно, можна замовити різні. Але в самій Миколаївці, "достопримичательностей особых нет". Але хто їде тільки на море, то раджу. Море близенько біля селища. базарчик в центрі. Ми постійно їздили в один і той же частний пансіонат на Трудовій. Господарі там дуже гарні люди, у них приємно відпочивати.
В Кароліна Бугаз відпочивали. То море взагалі мені дуже сподобалось і пляж просторий, пісчаний. Один в одного на голові ніхто не сидить. Але саме селище не дуже до вподоби. До базарчику було далекувато, добре , що ми були на машині. По дорозі на море потрібно було переходити через залізнодорожні пуття. Але море було не далеко.
(ранковий пляж в Кароліна Бугаз)
На зворотньому шляху заїхали в Одесу. Прогулялись там гарно.
(Дюк де Рішельє зустрічає гостей міста)
Коли діти були ще меншими, то на Азовському морі відпочивали. Воно дуже мілке. Чоловік, не дуже був задоволений, бо йому приходилось іти далеко-далеко в море, щоб пониряти. А для маленьких діток , то просто рай.