Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Вироби з листкового тіста, різні
Машуня
26 квітня 2011 23:01
Повідомлення #51



  • 0

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 31.01.2013

ICQ:--

Бали: 42
Хочу поділитися своїм рецептом листоиого тіса.1 яйце,1 жовток, 3 ст. ложки сметани,1 ст. ложка оцту ,1 ч. ложка коняку і дрібка солі.Замісити мягеньке тісто і поставити в холодильник на пів год.200 г.масла (мягкого),200 г.борошна посікти ножем і сформувати у вигляді цеглини.Розкачати тоненько перше тісто посипати легнько борошном і поставити масляне тісто,загорнуи конвертом присипати борошном і розкачати легенько від себе.Посипати борошном і загорнути в 3 ,поставити в холодильник на 15 хв.Цю операцію повторити 2,3 рази.Розкачати тонко поколоти вилкою і випікати в розігрітій духовці.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 травня 2011 19:04
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Машуня, смакота! приготую і такий варіант!
natalo4ka, кіфлики в мене вже давно у закладках, та все руки не доходять до такої смакоти приготувати!
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 травня 2011 19:05
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Круасан з шоколадом

%C2%E8%F0%EE%E1%E8+%E7+%EB%E8%F1%F2%EA%EE%E2%EE%E3%EE+%F2%B3%F1%F2%E0

Перейти на початок сторінки
Pito4ka
31 серпня 2011 11:44
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Хочу поділитися з вами своїм рецептом листкового тіста, яке я використовую вже багато років. Рецепт запозичений з книги Дарії Цвек "Солодке печиво". Для економії часу часто роблю подвійну порцію і зберігаю тісто в морозильці. Використовую і для тортиків, і для корзиночок, для закусочного тортика, та і просто так, для печива.
Тісто:
400гр борошна
200гр вершкового масла (замінюю на більш єкономний спред)
1 яйце
2-3 ст. ложки молока
1 ч л оцту
пучка солі
Борошно просіяти і поділити навпіл. До 1 частини додати яйце,оцет,сіль ,холодне молоко і замісити пухке тісто. До 2-ї - додати масло, посікти і домісити рукою. Розкачати 1 тісто прямокутником, на середину викласти масляне , загорнути у вигляді конверта. Присипати борошном і м"яко розкачати, щоб утворився прямокутник. Знову посипати борошном і скласти втроє. Накрити серветкою і в холодильник на 15 хв. Цю операцію повторити тричі.
Хотіла додати фото, але щось воно сьогодні не в настрої додаватися :fellow:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Яруська
31 серпня 2011 11:53
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Pito4ka
Рецепт запозичений з книги Дарії Цвек "Солодке печиво".

Це гарний рецепт листкового тіста - я також ним користуюся! :winked: Правда, не часто... :bully:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
31 серпня 2011 15:58
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Славочка, ох і спокусниця!!! Оті круасани...... що ж ти зі мною робиш!!!! :love:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 серпня 2011 18:27
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Pito4ka, дякую. Смачного.
Цитата: Pito4ka
Рецепт запозичений з книги Дарії Цвек "Солодке печиво".

добрий перевірений рецепт!
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
20 вересня 2011 14:59
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Славочка, моя мрія навчитися пекти з листкового тіста. прочитала, записала, біжу на кухню творити диво - круасани, найулюбленіше солодке моїх рідних. Привелике спасибі за рецепти. :m0554:
Перейти на початок сторінки
natalliyas
20 вересня 2011 15:44
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: Pito4ka
Рецепт запозичений з книги Дарії Цвек

І в мене є книжка Дарії Цвек" У будні і свята" називається. Дуже гарна книжка, хороші рецепти. Давно нею не користувалась, але я вже книжку витягнула на світ Божий , дякуючи Pito4ki.
А рецепт тіста вже записала, буду ним користуватись.Дякую.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
tani4ka
5 лютого 2012 09:19
Повідомлення #60


Молода господинька
  • 34

Репутація: 73
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 5.02.2012

ICQ:--

Бали: 271
Привіт всім! Я пишу своє перше повідомлення і в мене є запитання: вчора я пекла печиво зі сметанного листкового тіста (рецепт подібний як у "Кіфлики" чи "Сердечка напівслойка"), тісто замішувала правильно, в духовці (а духовка моя пече трошки поганенько) воно виросло, пошарувалося, але ото біда - в середині, ближче до низу, воно залишилось ніби трохи м'яким, непропеченим. Я мала три бляшки і вже експерементувала, ставлячи різну температуру: пекла і при 200 градусів і при 240 і щось нічого не допомогло. Печиво моє пеклося 25 хвилин. І ось саме запитання: що я зробила не так і яку мені виставляти температуру, вищу чи нижчу???? якщо нижчу за 200 градусів, щоб добре пропеклося, то його пекти тоді аж 40 хвилиин? Щось я нічого не розумію. Вчора перечитала ледь не весь ваш форум у пошуку відповіді - аж чоловік спати нагнав((( Підкажіть будь-ласка.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 10:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100