Кіфлики слоєні500г. борошна
4 жовтки
250г. маргарину
3 ст. л. сметани
трошки солі
200г. масла
Спочатку розтерти маргарин з борошном, додати інші складники і замісити тісто. Поділити на чотири частини, кожну тонко розкачати, змастити мяким маслом і скрутити в рулет. Ці чотири рулети поставити в холодильник на пару годин ( я залишаю на ніч). Після цього порізати рулетики на частинки десь 4 см. завдовжки. Кожен шматочок розкачати , покласти начинку, сформувати кіфлики і пекти при 220 градусах до зарумянення. Готові посипати цукровою пудрою.
Для начинки змішати
150г. мелених горіхів (маку)
150г. цукру
2 збиті білки.
Можна взяти також любе густе повидло, варену згущонку тощо.
Дуже смачні, спробуйте!