Хай несе всім рік Новий Сніг біленький та пухкий. Трішки градусів морозу, Файних вражень цілу дозу, Й здійснення всіх добрих мрій!!! Щоб усі були багаті, Вдіті, взуті, в теплій хаті. Хліб завжди був на столі. Щастя, злагода в сім'ї.
Дорогі форумчанки! Дозвольте всіх вас привітати, з наступаючим Новим 2012 роком!!!
З Новим роком вас вітаю, Щастя від душі бажаю; І щоб був наступний рік Значно кращий, ніж торік. Щоб ви з успіхом трудились Та на свята веселились; Аби грошей повен міх Заробили ви за рік. Щоб цвіли, неначе квіти, Та несли вам втіху діти. А ще зичу вам усім, Щоб в добрі купався дім. Щоб жили ви у здоров’ї, Мирі, злагоді й любові І щоб щедрими столи Для гостей завжди були. Щоб збулись всі ваші мрії, Сподівання та надії; Щоб здоров’я, як граніт, Дав вам Бог на сотню літ.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Дорога моя Дрімфудівська родино! Від всієї душі та щирого серця вітаю усіх Вас з Новим 2012 Роком! Нехай рік Дракона буде до нас добрим та поблажливимю Принесе Всім міцного здоров*я, впевненості у завтрішньому дні, фінансової стабільності, багато радості та теплих усмішок.Нехай в кожному домі палають любов*ю серця, лунає дитячий сміх, а на столі завжди буде хліб. З Новим Роком!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дорогі форумчанки, щиро вітаю Вас із наступаючим Новим роком! З Новим Роком! З Добрим роком! Що ступив широким кроком На поріг у вашу хату І веселу, і багату. Новорічне Вам вітання І найкращі побажання: Щоб були завжди здорові, Жили в радості й любові, Щоби гарно Вам велося, Все задумане – збулося, Хай Вас бог благословить, В Новім році – хай щастить!
Дівчатонька, і я вітаю всіх з наступаючим НОВИМ РОКОИМ! нехай він нам принесе радісь,успіх у всіх починаннях, фінансову стабільнісь, ну і звичано щоб всі були здорові!!!
З Різдвом Христовим, друзі милі! Нехай омріяне здійсниться, Щоб Новий рік зустріти в мирі, З любов'ю й радістю у серці. Щоб негаразди оминали, Натхненням повнилися мрії, Щоб в душах ваших не згасали Кохання, Віра та Надія
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Рік новий іде новим кроком, Всіх вітаю з Новим роком! Бажаю здоров'я, добра і надії, Хай в новому році збудуться мрії, А святкова колядка на Різдво Христове Дарує вам Віри, Надії й Любові.