Дорогі мої подруженьки і дівчатоньки, що приєднались. Перш за все щиро вдячна за ваші привітання у ПП, їх так несподівано багато тому відповідаю вам усім тут. Черговий рік – це лиш фрагмент життя, Черговий кадр у цім чарівнім світі. Хай в цьому кадрі буде більше світла, А тіні всі хай кануть в небуття. Не хочеться говорити чогось банального, не хочеться говорити віршами чомусь тут, мені, невиправному романтику, що кохається у віршах..Я просто, по-домашньому, вітаю вас усіх з Новим роком! Хотілося б побажати, нехай Новий рік принесе вам..:-))))" але ми-то знаааааєєєєємо, що нічого він нам не принесе, :-)))Так що, живіть добре, щоб там не було. Вмійте бути щасливими! Це дуже просто, якщо не робиш нічого такого, про що потім жалкуватимеш..
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Хочу привітати всіх Вас з наступаючим Новим 2012 роком та Різдвом!
Рік Новий - казковий час! Хай здивує щастям вас! Рік добра і рік кохання. Тож приймайте привітання: Будьте добрі та здорові , Побажаємо любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було, як свято!
А до Нового року зовсім мало. Ті дні на пальцях можна полічити. Його зустріти треба дуже вдало, Щоб потім добре цілий рік прожити. За дні, які лишились, все скупити І подарунки, і продукти треба. Ялинки в хаті гарно прикрасити. Бажання загадати аж до неба, Щоб у красі, добрі й теплі прожити, В здоров’ї, в щасті, в радості, з піснями! З людьми хорошими в житті дружити, І щоб любов лишалась поміж нами. То ж хай так буде, хай усе здійсниться! Усі зустріньте рік Новий прекрасно! Хай успіх і любов не тільки сниться, Але й до вас приходить своєчасно!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!