Вітаю нашу дружну Дрімфудівську родину із наступаючим Новим роком:)
В новорічний час чудовий: Звершень, успіхів, любові, гарних вражень і подій, здійснення бажань і мрій, щастя й радості завжди, під віконцем коляди, з медом доброї куті і усіх щедрот в житті!
Вітаю нашу дружню і теплу родину з наступаючим Новим роком! Нехай усе, що щастям зветься, На Новий рік в ваш дім ввійде, Нехай здоров"я і кохання Цей день прекрасний принесе. Нехай різдвяна коляда Дарує усмішок багато, Додасть вам настрою й добра Це радісне і тепле свято!!!
Хай Новий рік ввійде, як казка, У вашу затишну оселю Й наповниться вона теплом і ласкою, Достаток килимом постелиться. Зоря Різдва, мов світло ліхтаря, Нехай веде вас до Христа, І у вашім домі хай царять Здоров’я, радість, доброта.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
ДОРОГІ ДРІМФУДЧАНКИ ВІТАЮ ВАС З НОВИМ РОКОМ І ХОЧУ ПОБАЖАТИ Щоб євро було сховане в коморі, Щоб сало рохкало на дворі, Щоб в гаражі стояв Ферарі, В сараї-Лексус, ще у парі. У хаті-з мармуру камін, Та і басейн, хоча б один. Щоб гідро-масажер з джа-кузі, Щоб Хенессі бовталось в пузі, Іщастя вам не лізло боком Коротше, всіх вас з НОВИМ РОКОМ!!!!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Шановні Дрімфудчанки Прийміть і мої найщиріші вітання з Новим 2011 роком! Бажаю здійснення всіх мрій В цьому Новому Році Щоб щастя дарувало дотик свій На кожному Вашому кроці Щоб любі, рідні і близькі Завжди Вас оберігали І щоб омріяні ВАші Вас любили і кохали Щоб успіх приходив завжди В усі діла та починання І не скупився Дід Мороз На подарунки й побажання.
Я теж всіх вітаю!!! бажаю радісних веселих свят!!!! І дуже всім вам дякую - без вас я б ніколи не навчилась багатьом речам і не полюбила б готувати смачні страви. Дуже вам ще раз дякую і вітаю!!!!!!
Від щирого сердця вітаю всіх дівчат,самих кращих господинь самого класнішого форуму з наступаючим Новим Роком і Різдвом Хрестовим.Бажаю міцного здоров"я вам ,вашим діточкам,вашим рідним, щастя ,радості,родинного затишку ,тепла,благополуччя і достатку.Щоб у Новому Році було багато нових вражень,нових досягнень, нових файних рецептів різних смаколиків,нових мрій і бажань ,і обов"язкове їх здійснення.А нашому любимому Дрімфуді процвітання і многая літа
Вітаю вас з наступаючим Новим роком Кролика! Нехай віднині усі, з ким ви спілкуєтеся- вдома, на вулиці, на роботі, будуть білими, м"якими і пухнастими!!! (навіть начальство)