Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Любиш поїсти? Гайда до мене..., Мої випробувані рецепти
Natalyadiva
17 жовтня 2010 18:15
Повідомлення #551


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Галя, гарний сирник. winked
Перейти на початок сторінки
Софія06
17 жовтня 2010 18:45
Повідомлення #552


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Дякую всім, що заходите і за коментарі також! wink
Перейти на початок сторінки
нетік
17 жовтня 2010 18:54
Повідомлення #553


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Софія06,
ЗАЙДИ СЮДИ

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
17 жовтня 2010 20:03
Повідомлення #554


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Софія06
Шоколадно-сирний пиріг з афинами


Софія06,дуже апетитний пиріг,СМАКОТА! winked
Перейти на початок сторінки
Софія06
7 листопада 2010 15:53
Повідомлення #555


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Торт "Медовий"

URL=http://www.radikal.ru][/URL]

Коржі: 2яйця, 1 ст цукру, 2 ст л олії, 2ст л меду, 1 ч л соди, погашеної оцетом (не повна). Змішуємо все крім соди і ставимо на водяну баню, або на маленький вогонь, помішуємо поки цукор не розтопиться, додаємо соду і муку (так щоб вийшло не туге тісто), ділимо на 5 частин, пальцями розприділяємо по формі. Печемо (печеться на великому вогні і дуже швидоки, десь 5хв., до золотавого кольору.
Перемащуємо сметаною, збитою з цукром. У моєму випадку крем від мого Спартака, бо сметани не було. Печеться дуже скоро, а коли пропитується, то пальчики оближеш.


Смачного!!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Софія06 - 7 листопада 2010 15:58
Перейти на початок сторінки
Olenochka
7 листопада 2010 16:35
Повідомлення #556


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Софія 06 розріз смачнючий tongue
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
7 листопада 2010 17:33
Повідомлення #557


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
тортик дуже апетитний медовики завжди смачні.
Перейти на початок сторінки
маша
8 листопада 2010 10:46
Повідомлення #558


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 19.06.2015

ICQ:--

Бали: 75
В торті для мами для шоколадного суфле можна вершки замінити домашньою густою сметаною як кажуть в народі сеператорною. наперед Дякую за відповідь
Перейти на початок сторінки
мари4ка
8 листопада 2010 11:12
Повідомлення #559


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: маша
можна вершки замінити домашньою густою сметаною як кажуть в народі сеператорною


маша,сипараторна сметана дуже жирна і коли почнеш її збивати,то вона звернеться на масло!!!То я на своєму досвіді перевірила!Можна взяти звичайну збирану,чи магазинну сметану,але до магазинної треба обовязково додати згущувач,щоб гарно збилась!!!
Перейти на початок сторінки
Яруська
8 листопада 2010 11:23
Повідомлення #560


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: мари4ка
сипараторна сметана дуже жирна і коли почнеш її збивати,то вона звернеться на масло!!!

А можна пораду? Вибачайте, що в цій темі. Я завжди використовую для кремів тільки домашню сепараторну сметану. Тільки коли починаю збивати, додаю холодне варене молоко, а вже потім збиваю. На 1 літр сметани треба десь більше пів склянки молока. Сметана гарно збивається, збільшується в об'ємі і не звертається на масло. Спробуйте на невеликій кількості, якщо не довіряєте.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 17:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100