Торт "Вершково-фруктовий"Спекти бісквіт з 7яєць, 7ст.л. цукру, 4 ст.л. муки, 3 ст.л. крохмалю, 1ч.л. розпушувача для тіста.
Крем: 0,5л вершків 35%, збити з готовим з звареним і охолодженим полуничним пудингом.
Фрукти з баночки відцідити (я брала тропічну суміш), пропитати бісквіт сиропом з фруктів. Розрізати бісквіт на 3 коржі посипати зверху фруктами, я ще використала свіжий банан, политий лимонним соком, щоб не почорнів, змастити половиною крему, другий корж пропитати соропом, посипати фруктами змастити другою частиною крему, поставити третій корж.
Зверху змастити білковим заварним кремом
ось тут. Прикрасити.