Сирник з карамельним суфлеДля тіста: 100г масла, 3ст.л. цукру, 1ч.л. розпушувача для тіста, 1ст.л. сметани, 1 яйце, 1 ст.л.какао.
Збити цукор з маслом, додати яйце, збити; додати сметану, потім какао, розпушувач і муки, скільки, щоб було м'яке тісто. Викласти у форму, зробити бортики. Я розправляла пальцями.
Зверху посипати різаними курагою і чорносливом.
Сирна маса: 600г сиру, 4 жовтки, 1ст. цукру, 1 вершковий пудинг, 2ст.л. густої сметани, ізюму, скільки душа забажає. Все добре збити. Сир я перетерла через металеве сито. Викласти на тісто.
Карамельне суфле: Білки збити з 1 ст. цукру і 1 карамельним пудингом. Викласти на сирну масу і посипати кокосом.
Печем при температурі 170 градусів, приблизно 1 год.
Смачного.